Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: «Έχουμε μαλώσει πολλές φορές με την Σίσσυ»

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: «Έχουμε μαλώσει πολλές φορές με την Σίσσυ»

Plus: Ποια θα προτιμούσε για σύζυγό του, την Έλλη Κοκκίνου ή την Σίσσυ Χρηστίδου;

Είναι γνωστό πως ο Παύλος Σταματόπουλος εκτός από κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου, είναι και πολύ καλός τους φίλος. Τον ρωτήσαμε, λοιπόν, όλα όσα αναρωτιόμασταν σχετικά με τη σχέση του με τις... κουμπάρες του και εκείνος μας απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Πώς είναι η ζωή τους πίσω από τις πρεμιέρες και τα parties; Ποια από τις δύο θα παντρευόταν, αν δεν ήταν κολλητή του; Ιδού, λοιπόν, τι μας είπε:

Η Σίσσυ Χρηστίδου σου λείπει από την τηλεόραση;

Κοίτα η Σίσσυ είναι ένα πρόσωπο που το πιστεύω τηλεοπτικά, γιατί έχει έναν αυθορμητισμό, αλλά δε θα σου έλεγα πως μου λείπει κιόλας 100% (τη βλέπω άλλωστε κάθε μέρα). Προσωπικά, όμως, πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά πράγματα να κάνει στην τηλεόραση, αν βέβαια εκείνη το θέλει. Δεν ξέρω, αν θέλει η ίδια να επιστρέψει.

Αν επέστρεφε όμως, θα συνεργαζόσουν μαζί της;

Αν ήταν κάποιο concept που θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε και οι δύο, εννοείται. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω πολύ καλά. Η Σίσσυ όμως δεν ξέρω αν θα συνεργαζόταν μαζί μου, γιατί γενικώς με τους ανθρώπους που γνωρίζω πολύ καλά είμαι και λίγο πιο σκληρός. Στη συνεργασία μας δηλαδή τότε με τη Ναταλία Γερμανού μπορεί και λίγο να υπερέβαλα. Μάλλον εκείνη πρέπει να ρωτήσετε και όχι εμένα!

sissy pavlos 1 80434

Πώς αισθάνεσαι που έχεις κουμπάρες της Σίσσυ Χρηστίδου και την Έλλη Κοκκίνου;

Καταρχάς, δεν ήταν προγραμματισμένο. Δεν έκανα αυτές τις κουμπαριές επειδή είναι διάσημες. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό. Την Έλλη τη γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πριν καν γίνει γνωστή στο κόσμο. Από τότε ήμασταν φίλοι και μετέπειτα γίναμε κουμπάροι -οικογένεια. Για μένα ήταν σα φυσική συνέχεια της φιλίας μας.

Με τη Σίσσυ και το Θοδωρή μέναμε δίπλα δίπλα και νιώθω πολύ τυχερός. Τη φιλία μας την κάναμε οικογενειακή κατάσταση.

Γνωρίζονταν μεταξύ τους ή εσύ τις έφερες τόσο κοντά;

Νομίζω πως εγώ λειτούργησα σα συνδετικός κρίκος. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ότι είχαν και παιδιά στην ίδια ηλικία, δηλαδή ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος είναι πλέον φίλοι και παίζουν μαζί. Ο Θοδωρής είναι τραγουδιστής, η Έλλη είναι τραγουδίστρια οπότε καταλαβαίνεις πως είχαν κάτι να λένε και τσούκου τσούκου γίναμε όλοι μία παρέα.

Ποια είναι όμως η πραγματική σας ζωή πίσω από όλο αυτό που βλέπουμε (πάρτι,πρεμιέρες, επίσημες εκδηλώσεις);

Τίποτα το ιδιαίτερο. Μαζευόμαστε, τρώμε σαν τα βόδια, εγώ και η Σίσσυ κυρίως γιατί η Έλλη και ο Θοδωρής κάνουν διατροφή. Κάνουμε δυάδες, αλλά μόνο εγώ παχαίνω από την παρέα. Βλέπουμε καμιά σειρά, παίζουν τα παιδιά και γενικώς μένουμε σπίτι. Δε βγαίνουμε έξω, αλλά κάνουμε πολλές φορές μαζί διακοπές.

Όταν κάτι δε σου αρέσει, τους το λες; Με λίγα λόγια, τις κράζεις;

Ναι, επειδή έχω την άνεση τους τα λέω έξω από τα δόντια. Πολλές φορές έχουμε μαλώσει με την Σίσσυ για πράγματα που διαφωνούμε. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, ενώ με την Έλλη μοιάζουμε κάπως περισσότερο. Αυτά όμως τα έχουν όλες οι σχέσεις, αλλιώς δε θα ήταν πραγματικές.

Τελικά πόσα βαφτιστήρια έχεις;

Έχω τρία. Τη Μαρία που μένει στο Βέλγιο και είναι 13 ετών, τον Αλέξανδρο που είναι 7 και το Μιχαήλ- Άγγελο που είναι 2. Τους έχω μεγάλη αδυναμία και αν εξαιρέσεις τη Μαρία που έχουμε μία χιλιομετρική απόσταση, γενικώς θεωρώ πως είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά. Τα βλέπω συνεχώς. Έχω σαν τραύμα τη δική μου περίπτωση που δεν είχα επαφές με τη νονά μου και έτσι νιώθω πως θέλω να κάνω κάτι παραπάνω για αυτά τα παιδιά. Δεν το κάνω όμως από υποχρέωση. Είναι πολύ κοινωνικά παιδιά και περνάω πολύ ωραία μαζί τους.

Έχει τύχει ποτέ να σου πουν ή να σου ζητήσουν κάτι που δε θέλουν να το μάθει η μαμά ή ο μπαμπάς τους;

Ο Αλέξανδρος σε καμία περίπτωση, γιατί είναι πολύ δεμένος με τη μαμά του, ο Μιχαήλ, από την άλλη, είναι πολύ μικρός. Με το Φίλιππο, τον άλλο γιο της Σίσσυ είμαστε λίγο σαν ομάδα γιατί μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Μεγαλώνουν όμως τόσο ωραία με τους γονείς τους που δεν έχουν ανάγκη να πουν ή να ζητήσουν κάτι από κάποιον άλλον. Άντε, κανά γλυκό πού και πού, αλλά πάντα τους παραπέμπω στους γονείς τους. Ξέρω πως είναι το Α και το Ω.

Αν, δηλαδή, δεν ήταν φίλες σου, θα προτιμούσες για γυναίκα σου την Έλλη Κοκκίνου;

Δε θα παντρευόμουν καμία από τις δύο, σε καμία περίπτωση. Επειδή με την Έλλη έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, θα ήμασταν ένα πολύ βαρετό ζευγάρι. Θα ζούσαμε σα robots. Είμαστε λίγο υποχόνδριοι, οπότε θα ήμασταν ένα σπίτι σα νοσοκομείο. Από την άλλη βέβαια, με τη Σίσσυ θα ήμασταν συνεχώς στην κόντρα. Αν μπορούσα να βάλω μέσα σε ένα μπλέντερ και τις δύο και να δημιουργήσω μία γυναίκα ίσως και να έβγαινε κάτι.
Ούτως η άλλως όμως και οι δύο αυτές σχέσεις ξεκίνησαν τόσο φιλικά που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να τις δω ερωτικά. Ειδικά τη Σίσσυ τη γνώρισα όσο τα είχε με το Θοδωρή.