Ο εξωφρενικός λόγος που η Kim Kardashian και ο Kanye West ονόμασαν τον γιο τους «Saint»

Ο εξωφρενικός λόγος που η Kim Kardashian και ο Kanye West ονόμασαν τον γιο τους «Saint»

Plus: Η «ύποπτη» προϊστορία τους

Κατάφερε να σπάσει το διαδίκτυο με την περίφημη ολόγυμνη φωτογράφισή της για το PAPER και τώρα η Kim Kardashian το κάνει ξανά με την ανακοίνωση ότι το όνομα που αποφάσισαν εκείνη και ο Kanye West να δώσουν στον γιο τους είναι Saint (Άγιος).


Ανάμεσα στις αντιδράσεις, το τρολάρισμα και την παραφιλολογία γύρω από την απόφαση αυτή, ξεχωρίσαμε την πιο εξωφρενική φήμη: Σύμφωνα με πηγή του radaronline κοντά στο ζευγάρι, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν αυτό το όνομα στον γιο τους αφού όντως πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα... θείο βρέφος!

kanye west kim kardashian and north west d686d


«Η μέρα που ο γιατρός τούς είχε δώσει για τον ερχομό του γιου τους ήταν η μέρα των Χριστουγέννων, δηλαδή της γέννησης του Χριστού», αναφέρει το δημοσίευμα, με την πηγή του να εξηγεί ότι, παρά το γεγονός ότι η 35χρονη reality star γέννησε τελικά τρεις εβδομάδες πριν από την ορισμένη ημερομηνία, εκείνη και ο Kanye West πιστεύουν ότι είναι «εκλεκτοί» και θα μπορούσαν να φέρουν στον κόσμο τον δεύτερο Μεσσία!


Κι αν όλα αυτά φαντάζουν υπερβολικά ακόμα και για το ζευγάρι που έχει κάνει reality κάθε στιγμή της προσωπικής του ζωής, να θυμίσουμε ότι ο Kanye West έχει δώσει σε ένα από τα album του τον τίτλο Yeezus- ένα συνδυασμό των λέξεων Yeezy, που είναι το παρατσούκλι του, και Jesus, που στα αγγλικά είναι ο Ιησούς Χριστός- ενώ ένα από τα κομμάτια του δίσκου είχε τον τίτλο «I Am A God (Είμαι Ένας Θεός)».

Διάβασε ακόμα:

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Pitt-Aniston