Η J.K. Rowling δήλωσε πως ο Donald Trump είναι πολύ χειρότερος από το λόρδο Voldemort!

Η J.K. Rowling δήλωσε πως ο Donald Trump είναι πολύ χειρότερος από το λόρδο Voldemort!

Η απάντηση της συγγραφέα σε όσους παρομοιάζουν τον υποψήφιο τον πρόεδρο της Αμερικής με τον κακό του Harry Potter

Μια δήλωση του υποψηφίου προέδρου των Η.Π.Α., Donald Trump έγινε η αφορμή για ένα απίστευτο ξέσπασμα των Harry Potter fans και όχι μόνο, εναντίον του στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Twitter.

Σε μια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του, ο Trump είπε πως πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος και η διαμονή στους Μουσουλμάνους, να γίνει δηλαδή ένα ολικό κλείσιμο των συνόρων και να παραμείνουν κλειστά, μέχρι να βρουν οι αρχές των Η.Π.Α. τι "στην ευχή συμβαίνει" και αν οι Μουσουλμάνοι είναι απειλή για τη χώρα του. Μετά από αυτή τη δήλωση, ένας-ένας, οι χρήστες του Twitter άρχισαν να τον παρομοιάζουν με τον "κακό" από τα βιβλία και τις ταινίες του Harry Potter, λόρδο Voldemort.

Δες επίσης: Η J.K. Rowling αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κεφάλαιο από τα βιβλία Harry Potter

Έγραψαν:

"Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τον Donald Trump, είναι να βρεις τους Πεμπτουσιωτές του. Η περούκα είναι σίγουρα ένας. Αν με χρειαστείτε, θα αναζητώ τους άλλους 6"

"Η θεωρία μου είναι πως ο Trump είναι ο Voldemort & αν τα media σταματήσουν να λένε το όνομά του, ο Harry Potter θα έρθει να τον καταστρέψει. Η Αμερική θα είναι σπουδαία ξανά"

"Με κάποιο τρόπο ο Voldemort κατάφερε να φανεί λιγότερο κακός ως από τον Trump, παρά το γεγονός πως είναι "κακός" ήρωας ταινίας"

CVtwHdAXIAE 5bt 1 45933

Το Twitter τον φαντάστηκε κάπως έτσι!

Και φυσικά, η J.K. Rowling δεν μπόρεσε να παραμείνει αμέτοχη. Οπότε έγραψε το παρακάτω tweet. Υποκλινόμαστε!