Ο Ross από τα Φιλαράκια θα παίξει τον πατέρα των Kardashians και δηλώνει ενθουσιασμένος

Ο Ross από τα Φιλαράκια θα παίξει τον πατέρα των Kardashians και δηλώνει ενθουσιασμένος

Και μιλά για όλα όσα συζήτησε για το ρόλο του με την Kris Jenner

Θυμάστε τον Ross Geller από Τα Φιλαράκια; Ο ηθοποιός, David Schwimmer έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί σε κάποια ταινία, ή κάποιο tv show και πριν από λίγο καιρό αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε να ενσαρκώσει τον πατέρα της οικογένειας Kardashian, Robert, στη νέα τηλεοπτική σειρά του FX, "American Crime Story". Ο David θα παίξει τον δικηγόρο Robert Kardashian, στον πρώτο κύκλο της νέας αυτής σειράς, ο οποίος θα έχει ως θέμα του τη δίκη της δολοφονίας του O.J. Simpson, μία από τις πιο πολυσυζητημένες δίκες που απασχόλησαν την αμερικανική ιστορία.

Δες επίσης: Το όνομα του γιου της Kim & του Kanye και η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο ηθοποιός μίλησε στο Cosmopolitan για την εμπειρία του αυτή και είχε πολλά να πει, τόσο για το χαρακτήρα που θα παίξει, όσο και για την οικογένεια Kardashian και φυσικά, την Kris Jenner, με την οποία είχε επικοινωνία.

Διάβασε κι αυτό: 2015: Οι 25 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς!

Όλα όσα είπε για την Kris Jenner: "Η μεγαλύτερη βοήθεια για εμένα ήταν το ότι μίλησα με την Kris Jenner, γιατί, ως ηθοποιός, θέλω να βλέπω όχι μόνο τα γεγονότα, αλλά και να γνωρίζω ποιος ήταν ως άνθρωπος, ως πατέρας, ως σύζυγος και τι είδους άνθρωπος ήταν, τι είδους άνδρας ήταν. Και εκείνη μίλησε τόσο όμορφα και με τόσο σεβασμό για εκείνον και ήταν πολύ γενναιόδωρη με το χρόνο της, που κατάλαβα ποιος ήταν πραγματικά ο Robert και πως ήταν ένας αξιοπρεπής, ηθικός, γενναιόδωρος, συμπονετικός, πιστός άνθρωπος σε όλους. Το κλειδί για το χαρακτήρα ήταν το να ακούσω, ή να μάθω πως ήταν ένας θρησκευόμενος άνθρωπος. Πολύ, πολύ θρησκευόμενος, ένας άνδρας με σπουδαία πίστη και είχε μια προσωπική σχέση με το Θεό, προσευχόταν καθημερινά, αρκετές φορές τη μέρα. Και νομίζω πως αυτό επηρέασε πολλές από τις επιλογές του, αλλά και τις δικές μου, στο κομμάτι του ηθοποιού".

Για την οικογένεια Kardashian: "Πριν αναλάβω αυτό το ρόλο, δεν ήξερα τίποτα(για τους Kardashians). Εννοώ, ήξερα όσα ξέρει ο καθένας, αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι και σίγουρα δεν ήξερα τίποτα για τον Robert. Οπότε έβλεπα διαρκώς τη συνέντευξή του με τη Barbara Walters και κάποιες άλλες εμφανίσεις του... Δεν ξέρεις ποιος είναι ως άτομο, οπότε, το ότι μίλησα στην Kris Jenner ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ", αναφέρει ο Schwimmer.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου του 2016.