Υποκλινόμαστε στη Britney Spears: Δείτε με τι άντρα κυκλοφορεί και θα καταλάβετε

Γωγώ Φούντα
Υποκλινόμαστε στη Britney Spears: Δείτε με τι άντρα κυκλοφορεί και θα καταλάβετε

Mήπως ξεπέρασε ήδη τον πρώην της;

H γλυκούλα Britney Spears, πολύ το αγαπάμε αυτό το κορίτσι όπως έχετε καταλάβει, μπορεί από τότε που είχε το διάσημο πια meltdown της-ξυρισμένο κεφάλι, χρήση ναρκωτικών, καταστροφή αμαξιών (θεέ μου τι στιγμές) και φυσικά αποτοξίνωση, σαν κάθε star που σέβεται τον εαυτό της-, να μην έγινε ποτέ καλά, ή τουλάχιστον αυτό δείχνει, αλλά αν μη τι άλλο προσπαθεί.

Και μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα, χώρισε πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της Charlie Ebersol, αλλά ομολογούμε ότι ακόμη και single τη συνοδεύουν πάντα εντυπωσιακά αρσενικά! Όπως για παράδειγμα το συγκεκριμένο, με το οποίο εθεάθη χθες στους δρόμους του Los Angeles.

2F2E903B00000578 3351778 Snack The mother of two looked relaxed as she picked up a snack a 7 1449613244410 1aada

Kαι μπορεί αρχικά να ενθουσιαστήκαμε, μιας και ο κύριος αυτός είναι ιδιαιτέρως σέξι και όμορφος αλλά στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι είναι απλά ο σωματοφύλακάς της, ο οποίος τη συνοδεύει εδώ και αρκετό καιρό, υπομονετικά και κυρίως υπεύθυνα. Και μπορεί για την ώρα να μην τρέχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά η ταινία The Bodygard, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!