Miley Cyrus: Ποζάρει για περιοδικό και μιλάει για το ρετούς στις φωτογραφίσεις

Miley Cyrus: Ποζάρει για περιοδικό και μιλάει για το ρετούς στις φωτογραφίσεις

Plus: Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία. Το λέει η Miley.

Για το βρετανικό Marie Claire φωτογραφήθηκε η Miley Cyrus και, στη συνέντευξή της στο περιοδικό, μιλάει για την υποδούλωση του ανθρώπου στο χρήμα αλλά και για την επίδραση που έχουν οι ρετουσαρισμένες εικόνες των περιοδικών στη γυναικεία ψυχολογία.

«Ο κόσμος στη βιομηχανία του θεάματος σκέφτεται “Πρέπει να συνεχίσω να βγάζω λεφτά, να βγάζω όλο και περισσότερα” κι εγώ αναρωτιέμαι “Τι τα θέλεις όλα αυτά τα χρήματα; Έτσι κι αλλιώς πιθανότατα δεν μπορείς να τα ξοδέψεις όλα αυτά μέσα σε μια ζωή”. Θέλουν μόνο να γίνονται όλο και πιο διάσημοι, ώστε να κάνουν το “brand name” τους πιο γνωστό και να μπορούν να πουλάνε όλο και περισσότερο και να βγάζουν όλο και περισσότερα χρήματα. Είναι μια πορεία χωρίς τέλος» λέει η 23χρονη pop star, ενώ δεν διστάζει να προσθέσει: «Το να βγάζεις περισσότερα χρήματα, να κάνεις μεγαλύτερες επιτυχίες ή να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία είναι πράγματα που μπορεί να τονώσουν την ψυχολογία σου, αλλά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο. Τα έχω ζήσει όλα αυτά και στο λέω από πρώτο χέρι: Δεν φέρνουν την ευτυχία».

miley 3e5d6

Όσο για τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσα από τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες των περιοδικών, η Miley, που ποζάρει σε μια από τις λήψεις του περιοδικού μόνο με τα εσώρουχά της, σχολιάζει: «Όταν κοιτάς ρετουσαρισμένες, τέλειες φωτογραφίες, είναι φυσικό να νιώθεις χάλια. Ανοίγουν το χρώμα του δέρματος μαύρων κοριτσιών, εξαφανίζουν ρυτίδες.... Ακόμα κι εγώ κολλάω καμιά φορά βλέποντας φωτογραφίες και αναρωτιέμαι “Εγώ γιατί δεν είμαι έτσι, τόσο τέλεια;”. Είναι μια τεράστια απογοήτευση. Και είναι τρελό το πώς οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει ότι πρέπει όλοι να δείχνουμε».

Δες όλες τις φωτογραφίες στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Δες ακόμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει το μακιγιάζ που θα κάνουμε τα Χριστούγεννα!