Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Ethan Hawke

Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Ethan Hawke

Ο ηθοποιός θα κλείσει σε λίγους μήνες την τετράδα του ως πατέρας, μιας και περιμένει ένα ακόμα παιδί από την Ryan Shawhughes.

Μπορεί να έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ζωή του Ethan Hawke δεν συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα με ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, μιας και η γυναίκα του Ryan Shawhughes είναι ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με το δεύτερο παιδί τους.

Ο Hawke παντρεύτηκε με την Shawhughes το 2008, αφού είχε χωρίσει το 2004 με την επί έξι χρόνια σύζυγό του Uma Thurman, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά, την 12χρονη πλέον Maya και τον 9χρονο Levon. Ο ηθοποιός έχει επίσης ένα ακόμα παιδί από την Shawhughes -η οποία μάλιστα πριν συνάψει σχέση με τον Hawke εργαζόταν ως νταντά των παιδιών του με την Thurman- την 3χρονη Clementine.

Το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του παιδιού, αν και η μικρή Clementine έχει δηλώσει πως θέλει έναν αδερφό. Παρ' όλα αυτά ο εκπρόσωπος του Hawke δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο ακόμα σχετικά με την προσωπική ζωή του ηθοποιού.