Αλέξης Γεωργούλης: Όσα είπε για τη σχέση του την Τόνια Σωτηροπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: Όσα είπε για τη σχέση του την Τόνια Σωτηροπούλου

Το ζευγάρι έχει πάψει πλέον να κρύβει τη σχέση του

Στο Down Town Κύπρου και τον Πάνο Γιαννακόπουλο μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης και, εμμέσως, παραδέχθηκε τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου.


«Αυτό που έχω παρατηρήσει γενικότερα, τόσο με τις διάσημες όσο και με τις “άσημες” προσωπικότητες, είναι ότι κάποιες το ζητούν αυτό και κάποιες το απεχθάνονται» απάντησε σχετικά με το αν οι γυναίκες που έχουν περάσει από δίπλα του ενοχλούνταν από την έκθεσή τους στα media, ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν τον ίδιο τον ενοχλεί να βλέπει προσωπικές του στιγμές δημοσιευμένες σε περιοδικά, σχολίασε: «Εμένα δεν με ενοχλεί. Τον κόσμο κανονικά θα έπρεπε να ενοχλεί. Κάποιοι καταφέρνουν να κλέβουν μία προσωπική στιγμή από κάποιον άλλον. Όσοι το διαβάζουν γίνονται αυτόματα κλεπταποδόχοι της στιγμής σου».

tonia sotiropoulou alexis georgoulis 97218

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Γεωργούλη αν είναι τακτική να μην επιβεβαιώνει αλλά και να μην απορρίπτει εάν η σχέση σου με την Τόνια Σωτηροπούλου είναι ερωτική κι εκείνος ανέφερε: «Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες. Αυτό ξέρω. Προσπαθώ να κρατώ απόσταση. Όσο μπορώ, γιατί η δημοσιογραφία πια έχει γίνει τελείως αδιάκριτη». Παρ’ όλα αυτά, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί πιστεύει ότι όλοι ασχολούνται περισσότερο με την τωρινή του σχέση παρά με τις προηγούμενες, σχολίασε: «Δεν το ξέρω. Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω γιατί ασχολούνται επινοώντας ή μη επινοώντας πράγματα».

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Pitt-Aniston