Μα είναι δυνατόν; Ο λόγος για τον οποίο χώρισε η Courteney Cox είναι τουλάχιστον θλιβερός

Γωγώ Φούντα
Μα είναι δυνατόν; Ο λόγος για τον οποίο χώρισε η Courteney Cox είναι τουλάχιστον θλιβερός

Μα τι έχει συμβεί με το διάσημο ζευγάρι;

Ως γνωστόν ο γάμος της Courteney Cox ακυρώθηκε, εντελώς ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ήταν μάλιστα τόσο απροσδόκητο όλο αυτό, που αρκετοί πίστεψαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο είχε κάνει την εμφάνισή του, καταστρέφοντας τη σχέση της star και του πρώην συντρόφου της Johnny McDaid.

Νέες πληροφορίες όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι τελικά το πρόβλημα του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με έλλειψη πάθους ή κέρατο. Που λέτε, οι δυο τους διαφωνούσαν για το πού θα ζήσουν μετά το γάμο. Ως γνωστόν η Courteney ζει στο Los Angeles, ενώ ο Johnny ήθελε διακαώς να επιστρέψουν στην πατρίδα του την Μ. Βρετανία.

2F388EBF00000578 0 image a 1 1449706328079 c7da4

Παρά το γεγονός ότι η Cox του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει το Los Angeles λόγω της κόρης της Coco την οποία δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πάρει μακριά από τον πατέρα της, David Arquette, o McDaid ήταν αμετανόητος, κάτι που τον οδήγησε να βάλει και τέλος στη σχέση τους.

Πάντως, αρκετοί κάνουν λόγο για αυταρχική συμπεριφορά της Courteney απέναντι στον Johnny, ενώ η φήμη ότι είχε βάλει μέχρι και άνθρωπο να τον παρακολουθεί, κρίνονται ως... ανεπιβεβαίωτες.