2015 review: Σε αυτούς τους celebrity γάμους θα θέλαμε να ήμασταν καλεσμένες!

2015 review: Σε αυτούς τους celebrity γάμους θα θέλαμε να ήμασταν καλεσμένες!

Ποιοι γάμοι «έγραψαν ιστορία» μέσα στο 2015;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας πιάνει μια έντονη επιθυμία για... ανασκόπηση. Αγαπημένο μας θέμα συζήτησης; Μα φυσικά οι γάμοι.

Αλήθεια ποιοι celebrity γάμοι «έγραψαν ιστορία» μέσα στο 2015; Σε ποιους θα θέλαμε πολύ να ήμασταν καλεσμένες; Πάμε να τους δούμε:

1. Jennifer Aniston - Justin Theroux
Μη ρωτάτε γιατί. Χρόνια ολόκληρα περιμέναμε τον συγκεκριμένο γάμο! Και ναι, θα θέλαμε να ήμασταν στο πλευρό της Courteney Cox και των λοιπών διασήμων και να τους καμαρώναμε να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. Τουλάχιστον έκαναν την έκπληξη και είπαν επιτέλους I Do!

gallery 1449260948 jennifer aniston justin theroux celebrity weddings 2015 7a603

2. Mila Kunis - Ashton Kutcher
Παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο και έκαναν ένα αρκετά πρωτότυπο πάρτι ( σε ένα παραμυθένιο ράντσο στην Καλιφόρνια). Γιατί θα θέλαμε να ήμασταν εκεί; Μα φυσικά γιατί αυτό το ζευγάρι το αγαπάμε και είμαστε σίγουρες πως ο γάμος τους θα ήταν τόσο μα τόσο cool.

gallery 1449260773 mila kunis ashton kutcher celebrity weddings 2015 24b12

3. Cameron Diaz - Benji Madden
Πάνω που πιστεύαμε πως το κορίτσι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτεί (βλέπετε ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμή με την ιδέα αυτή) μας έκλεισε το στόμα με τον αναπάντεχο γάμο της. Η Cameron παντρεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην... αυλή του σπιτιού της στο Beverly Hills και ακόμη δεν έχει βγει στη δημοσιότητα ούτε μία φωτογραφία. Θα θέλαμε να ήμασταν εκεί για να την θαυμάσουμε επιτέλους ντυμένη στα λευκά. Είμαστε σίγουρες πως θα ήταν κούκλα (μωρέ λέτε να μην φόρεσε καν νυφικό; Πιθανό...)

cam benji lakers 28jan15 07 e2574

4. Sofia Vergara - Joe Manganiello
Είναι σέξι και... φασαριόζοι. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα στον Νοέμβριο και το... βροντοφώναξε. Σίγουρα δεν έχετε δει άλλη νύφη να ποστάρει στο λογαριασμό της τόσες πολλές φωτογραφίες από τον γάμο της. Γιατί θα θέλαμε να ήμασταν εκεί; Μα φυσικά για να θαυμάσουμε τον Joe με κοστούμι (ψέματα δε θα πούμε).

Sofia Vergara Joe Manganiello Wedding Pictures 2015 50894

5. Mary-Kate Olsen - Olivier Sarkozy
Παντρεύτηκαν μυστικά ανήμερα της Black Friday. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 50! Την τελετή την λες και πρωτότυπη, μιας και οι καλεσμένοι με το που έμπαιναν στην αίθουσα προμηθεύονταν τσιγάρα, ξηρούς καρπούς και cocktails. Γιατί θα θέλαμε να είχαμε πάει; Πρώτον γιατί αγαπάμε Mary-Kate, δεύτερον για να δούμε πώς είναι από κοντά ο Olivier (δε μας γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι, αλλά αφού τον θέλει η Mary-Kate εμείς πάμε πάσο) αλλά και για να ζήσουμε από κοντά έναν τόσο... χύμα γάμο.

gallery 1449261413 mary kate olsen olivier sarkozy celebrity weddings 2015 33676

6. Ian Somerhalder - Nikki Reed
Μετά από μόλις έξι μήνες σχέσης, οι δύο ηθοποιοί έκαναν την έκπληξη και παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό κτήμα της California, τον περασμένο Απρίλιο. Οι φωτογραφίες τους από το γάμο είναι απλά μοναδικές. Πόση ομορφιά να αντέξουμε πια; Θα θέλαμε, λοιπόν, να ήμασταν εκεί για να ζήσουμε από κοντά την επισημοποίηση ενός πολύ παθιασμένου έρωτα. Δεν αρκεί αυτό;

nikki reed ian somerhalder stunning wedding day photos lead 6f511

Διαβάστε ακόμα

Αστικοί μύθοι made in Hollywood: Οι πιο εξωφρενικές φήμες που κυκλοφορούν για τους stars