H δήλωση για την Adele που θα προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή!

Γωγώ Φούντα
H δήλωση για την Adele που θα προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή!

Mα πώς τολμάς αγαπητέ μου;

Oμολογουμένως τον τελευταίο καιρό ο Adel-ισμός έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με τη διάσημη τραγουδίστρια να σαρώνει στα charts και να παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο. Και αν από τη συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού, η Adele λατρεύεται σαν θεά, υπάρχει και ένας... «τρομοκράτης» της μουσικής σκηνής, που τολμά να πει κάτι διαφορετικό.

Ο Noel Gallagher λοιπόν, ο πρώην κιθαρίστας των Oasis, έδωσε μία συνέντευξη, στην οποία είπε κάτι που... σίγουρα θα προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή: «Δεν μου αρέσει η μουσική της Adele και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία. Νομίζω ότι τα τραγούδια της είναι για... γιαγιάδες», είπε δίχως φόβο και με περισσή έλλειψη σεβασμού.

88 1noel9 1800 10395

Από την ημέρα της συνέντευξης, ο Noel δεν έχει δώσει σημεία ζωής, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε έντονα ότι οι ορκισμένοι φανς της Adele μάλλον τον... κανόνισαν! Πάντως για να μιλήσουμε και σοβαρά, επιτέλους υπάρχει και μία διαφορετική άποψη, γιατί η θεοποίηση και μάλιστα τόσο εύκολα, κάποιων ανθρώπων, είναι κομματάκι αναίτια και βαρετή. Ουδείς στο απυρόβλητο. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ούτε εμείς θεωρούμε το Hello-τουλάχιστον-επιπέδου Rolling In the Deep.

Ένα 2χρονο κοριτσάκι τραγουδά το Hello της Adele στο πιο αστείο βίντεο που θα δεις σήμερα

Oι αλήθειες να λέγονται...

50 hits του 2015 σε 5 λεπτά: Adele, Drake, Bieber & άλλοι στο απόλυτο mashup της χρονιάς!