H Μαρία Καβογιάννη μιλά για τις φιλίες και τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής

H Μαρία Καβογιάννη μιλά για τις φιλίες και τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής

Έχει φιλίες από τον επαγγελματικό της χώρο; 

Η Μαρία Καβογιάννη αποτελεί, αναμφίβολα, ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Οι δουλειές της, που έχουμε δει και απολαύσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, είναι πολλές, τόσο στο σανίδι, όσο και στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό. Και στα τελευταία, την είδαμε πρόσφατα, αφού η διάσημη ηθοποιός συμμετέχει στη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος».

enas allos kosmos 6e9ed


Με αφορμή τη νέα αυτή δουλειά της, η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φιλίες που έχει αποκτήσει από το χώρο της υποκριτικής, υποστηρίζοντας πως γίνεται να υπάρξουν, εν αντιθέσει, με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι. Μάλιστα, για τις δύο πολύ καλές της φίλες, Ηρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου, με τις οποίες είναι και κουμπάρα ανέφερε: «Με αυτά τα κορίτσια είμαστε μαζί από το Θέατρο Τέχνης και όλη αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια. Αλλά η κοινή μας βάση, η αγάπη μας για αυτή τη δουλειά και όλα αυτά τα κοινά που μας ενώνουν μας έκαναν φίλες».

maria kavogianni people 56 2 6311b


Όσο για το ανταγωνιστικό κλίμα, που ενδεχομένως επικρατεί πολλές φορές, ανάμεσα σε συνάδελφους, σχολίασε: «Δεν γίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός. Η επιλογή των φίλων είναι κάτι το σημαντικό. Θαυμάζω τους φίλους μου. Δεν θα μπορούσε να είναι κανείς φίλος μου, αν δεν τον θαύμαζα. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να ισχύσει, από τη στιγμή που όλοι χαιρόμαστε με την πορεία και τις επιτυχίες που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά συγκινούμαι και νιώθω και περήφανη που είναι φίλοι μου. Αυτό θεωρώ πως διαλύει κάθε έννοια ανταγωνισμού».

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη: