Kim Kardashian, ψυχραιμία! Σίγουρα η είδηση αυτή θα κάνει τη σταρ έξαλλη!

Kim Kardashian, ψυχραιμία! Σίγουρα η είδηση αυτή θα κάνει τη σταρ έξαλλη!

Ακόμα θα προσπαθεί να το… χωνέψει

Πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τα καλά. Η Kim Kardashian κατάφερε να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον παγκοσμίως, μιας και δεν υπήρξε... άνθρωπος που να μην ενημερώθηκε για τον ερχομό του γιου της, Saint West. Ή τουλάχιστον αυτό θα ήθελε και η ίδια να πιστεύει, μέχρι πριν λίγες ώρες.

Kim Kardashian Kanye West North West NYFW e93a8


Προς έκπληξη πολλών ωστόσο, και κυρίως προς απογοήτευση της ίδιας, υπήρξε μία σταρ που δεν γνώριζε την είδηση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της. Ο λόγος για την Kirsten Dunst, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και φάνηκε να έχει πλήρη άγνοια, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο Saint West.

rs 1024x512 151212135255 1024 kirsten dunst saint west tonight show 121115 096c6


Σχεδόν μία εβδομάδα ύστερα από τα χαρμόσυνα νέα της οικογένειας Kardashian, η 33χρονη ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για αυτά και η απάντησή της στην ερώτηση του παρουσιαστή, ήταν απλή και απέριττη: «Τι είναι αυτό;», κάνοντας σίγουρα την 35χρονη ριάλιτι σταρ να βγάλει... καπνούς από τα αυτιά. Ποιος θα το περίμενε άλλωστε;

Διαβάστε ακόμη:

H Μαρία Καβογιάννη μιλά για τις φιλίες και τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής

Μόνο η Candice Swanepoel θα μπορούσε να δείχνει τόσο τέλεια μέσα σε αυτό το outfit!