Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του "Πάνω στην Ώρα"

Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του "Πάνω στην Ώρα"

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής Πάνω στην Ώρα και καταγράψαμε στιγμές από τα γυρίσματα για την Δευτέρα του Πάσχα που θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το πρωινό μαγκαζίνο. Γιώργος Γιαννιάς και Γιώργος Σαμπάνης μιλούν αποκλειστικά στο Queen.gr

Ξέφρενο γλέντι, φαγητό και πολλά πρωτότυπα θέματα για την πρώτη μέρα μετά το Πάσχα θα παρακολουθήσουμε στις 7 το πρωί την Δευτέρα. Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σπύρος Λάμπρου ως άξιοι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν στο πλατό εκτός από τους συνεργάτες τους, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Γιώργο Γιαννιά, την Σόφη Πασχάλη, την Έλσα Τόλη και πολλά μοντέλα και το διασκέδασαν. Αυτό που κρατάμε από το τρίωρης διάρκειας γύρισμα είναι το ζεϊμπέκικο της πανέμορφης παρουσιάστριας αλλά και τον Σπύρο Λάμπρου που ήπιε κρασί από το γοβάκι της. Αμέσως μετά το τέλος του γυρίσματος την Πέμπτη το απόγευμα όλοι οι πρωταγωνιστές έκαναν δηλώσεις στο Queen.

Γιώργος Γιαννιάς: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και καλή Ανάσταση. Να περάσει όμορφο Πάσχα και να βρεθούν μαζί οικογένειες και να είναι αγαπημένοι.

Γιώργος Σαμπάνης: Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Περάσαμε φοβερά στο γύρισμα και η φιλοξενία ήταν άψογη. Να περάσει ο κόσμος υπέροχα!

Έλενα Παπαβασιλείου: Είναι μια μέρα που ο κόσμος είναι στο σπίτι του και υποχρεούμαστε να είμαστε η παρέα τους την Δευτέρα το πρωί. Εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και να δούμε λίγο πιο αισιόδοξα τα πράγματα από την επόμενη μέρα.

Σπύρος Λάμπρου: Ευλογία, αγάπη και υγεία να έχουμε όλοι μας. Με το καλό να έρθει η Ανάσταση του Κυρίου και να περάσουν όλοι καλό Πάσχα. Σήμερα διασκεδάσαμε και ετοιμάσαμε μια τρίωρη εκπομπή με κέφι και τραγούδι πολύ.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα το πρωί από την συχνότητα του Alpha. Μια μικρή γεύση σας δώσαμε σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα που ήπιαν στην υγεία των τηλεθεατών και όλων όσων συντονιστούν. Καλό Πάσχα και από εμάς.