Ο Leonardio DiCaprio σοκάρει: «Έχω φτάσει τρεις φορές κοντά στο θάνατο!»

Ο Leonardio DiCaprio σοκάρει: «Έχω φτάσει τρεις φορές κοντά στο θάνατο!»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστα γι' αυτόν γεγονότα, σε συνέντευξη που έδωσε για τη νέα του ταινία

Αυτά που δήλωσε ο Leonardo DiCaprio στη συνέντευξή του στο περιοδικό WIRED, δε θα τα μαντεύαμε ποτέ. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό, στο οποίο μάλιστα κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου, για τη νέα του ταινία, αλλά και πιο προσωπικές του εμπειρίες, που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή του. Όχι, δεν κινδύνευσε στα γυρίσματα κάποιας ταινίας, αλλά αγαπά τόσο πολύ την περιπέτεια και τα extreme sports που έχει κινδυνεύσει να πεθάνει τρεις φορές!

Δες επίσης: Ο Leonardo DiCaprio δήλωσε πως η νέα του ταινία ήταν η πιο δύσκολη που έχει γυρίσει ποτέ

2F5FA47500000578 3359774 image m 27 1450118739370 7f8c3

Το εξώφυλλο του DiCpario για το WIRED

«Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας ξαφνικά επιτέθηκε στο κλουβί μου, όταν έκανα καταδύσεις στη Νότια Αφρική. Το μισό του σώμα βρισκόταν μέσα στο κλουβί και προσπαθούσε να με δαγκώσει. Ο καρχαρίας προσπάθησε πέντε-έξι φορές να με δαγκώσει, έχοντας πολύ μικρή απόσταση από το κεφάλι μου. Οι τύποι εκεί μου είπαν πως αυτό δεν τους έχει συμβεί στα 30 χρόνια που κάνουν καταδύσεις», αναφέρει, για να προσθέσει, αργότερα, πως ακόμη κι όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο επικίνδυνο μέρος, ο κίνδυνος φαίνεται να τον ακολουθεί παντού. Ο ίδιος βρισκόταν στον αέρα, σε πτήση αεροπλάνου της Delta Airlines, όταν είδε μια από τις μηχανές του αεροπλάνου να εκρήγνυται! «Ήμουν στην οικονομική θέση και ξαφνικά έγινε έκρηξη μιας μηχανής μπροστά στα μάτια μου... Καθόμουν εκεί και κοιτούσα το φτερό και όλο το φτερό τυλίχθηκες στις φλόγες», δηλώνει ο DiCaprio για την εμπειρία του στο αεροπλάνο, το οποίο ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει έκτακτα σε διαφορετικό προορισμό, λόγω της βλάβης.


Έχετε σοκαριστεί; Κι όμως, οι near-death εμπειρίες του Leo δεν τελειώνουν εδώ! Ο ηθοποιός έκανε κάποτε ελεύθερη πτώση και παραλίγο να πεθάνει, καθώς και τα δύο αλεξίπτωτά του, μπλέχτηκαν μεταξύ τους και εκείνος προσπαθούσε να τα ξεμπερδέψει στον αέρα. Πολύ φυσιολογικό. «Οι φίλοι μου με έχουν αποκαλέσει το τελευταίο πρόσωπο στη γη που θέλουν να πάρουν μαζί σε extreme περιπέτειες, γιατί πάντα είμαι πολύ κοντά στο να είμαι μέρος μιας καταστροφής. Αν μια γάτα έχει εννιά ζωές, νομίζω πως έχω ήδη χρησιμοποιήσει μερικές», λέει αστειευόμενος ο 41χρονος.


Με τέτοιο ιστορικό, γίνεται να τους κατηγορήσει κανείς;