Kim Kardashian: Η νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά τη γέννηση του γιου της

Kim Kardashian: Η νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά τη γέννηση του γιου της

Σε νέο της post στο προσωπικό της website

Αν και είναι μία πρακτική που ακολούθησε και μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, η Kim Kardashian προκαλεί και πάλι φρενίτιδα στα media αποκαλύπτοντας πως καταναλώνει τον πλακούντα της μετά τη γέννηση του γιου της, Saint.


«Δεν είμαι φανατική της ολιστικής ιατρικής, ούτε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έτρωγα τον πλακούντα μου. Και όταν λέω “να φάω” τον πλακούντα μου, εννοώ να τον καταναλώσω σε χάπια και όχι να τον ψήσω σαν μπριζόλα και να τον φάω (κάτι που πολλοί κάνουν, πάντως)» γράφει η 35χρονη reality star στο προσωπικό της website, εξηγώντας πως έκανε ακριβώς το ίδιο όταν γεννήθηκε η κόρη της, North, αφού πρώτα είχε ακούσει πολλές μητέρες να δηλώνουν πως απέφυγαν, με αυτόν τον τρόπο, την επιλόχειο κατάθλιψη. «Οπότε, σκέφτηκα “ Γιατί να μην το δοκιμάσω; Τι έχω να χάσω;”» συμπληρώνει.

pregnant kim kardashian shopping at fred segal in west hollywood 07 16 2015 1 03180


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή τη μάλλον αλλόκοτη πρακτική ορκίζονται κι άλλες stars, όπως η January Jones, υποστηρίζοντας πως η κατανάλωση του πλακούντα δρα κατά της επιλόχειας κατάθλιψης & των ορμονολογικών διαταραχών ενώ βοηθά τη νέα μητέρα στην αποκατάσταση των χαμηλών επιπέδων σιδήρου και στην αυξημένη παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Δες ακόμα:

Η νέα εμφάνιση της Angelina Jolie μετά το χαμό με τα... σκελετωμένα χέρια της