Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει σαν χορεύτρια καμπαρέ και είναι μια κούκλα!

Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει σαν χορεύτρια καμπαρέ και είναι μια κούκλα!

Με ποια θρυλική ηθοποιό του Hollywood είναι ολόιδια;

 

Ένα από τα κορυφαία μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway, το Sweet Charity, ανεβαίνει από τον ερχόμενο Μάρτιο στο θέατρο Badminton με πρωταγωνίστρια τη Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Charity, μιας χορεύτριας σε καμπαρέ.


Το μιούζικαλ του Bob Fosse ανέβηκε για πρώτη φορά στο Palace Theater της Νέας Υόρκης το 1965, ενώ, τέσσερα χρόνια αργότερα, με την υπογραφή και πάλι του διάσημου χορευτή, χορογράφου και σκηνοθέτη, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με τη Shirley MacLaine στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

10009412 463536687187089 956626819 n 8981d


Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια λήψη της από την επίσημη φωτογράφιση για την παράσταση σε κολάζ με ένα σκίτσο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού – και οι δυο τους είναι ολόιδιες!


Μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη, στο μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι Μέμος Μπεγνής, Σταύρος Ζαλμάς, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νάντια Μπουλέ, Ιβάν Σβιτάιλο και η Shaya, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο τιμημένος με βραβείο Tony Chet Walker, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Fosse και χορευτής σε αρκετά μιούζικαλ με την υπογραφή του.

Δες ακόμα:

Φαίη Σκορδά: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε δείπνο με επώνυμους καλεσμένους