The Next Best Thing: Ποια είναι η Daisy Ridley και γιατί όλοι ασχολούνται μαζί της;

Γωγώ Φούντα
The Next Best Thing: Ποια είναι η Daisy Ridley και γιατί όλοι ασχολούνται μαζί της;

Ο θρόνος της Jennifer Lawrence σίγουρα τρέμει

Όπως έχετε αντιληφθεί εδώ και λίγες μέρες, επικρατεί μία γενικευμένη φρενίτιδα γύρω από τη νέα ταινία Star Wars και δικαίως καθώς οι κριτικοί υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη so far! Και όσο οι Έλληνες φανατικοί περιμένουν με αγωνία την επίσημη πρεμιέρα, εμείς βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από μία νεαρή γυναίκα, η οποία τείνει να γίνει το νέο απόλυτο αστέρι του κινηματογράφου, ενώ ήδη πολλοί κάνουν λόγο για την... εκθρόνιση της Jennifer Lawrence και την αρπαγή του τίτλου της απόλυτης γλυκούλας του Hollywood.

H Daisy Ridley λοιπόν, η οποία υποδύεται την Rey στο The Force Awakens εδώ και λίγες μέρες είναι το πιο καυτό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, με την ίδια να μην έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Γεννημένη στη Μ. Βρετανία και μεγαλωμένη σε μία δεμένη και αυστηρή οικογένεια, φοίτησε στα καλύτερα σχολεία ενώ από επαγγελματικής απόψεως αυτό που είχε να επιδείξει ήταν ένας μικρός ρόλος στη σειρά Casualty.

2F6F787D00000578 0 image m 18 1450309580429 19081

Και να, που στα 23 της χρόνια, παίρνει έναν από τους βασικούς ρόλους σε μία παγκόσμια επιτυχία, και κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Η Geena Davis μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Los Angeles, δήλωσε κατενθουσιασμένη και ιδιαίτερα με την Rey ενώ ο κριτικός κινηματογράφου Justin Chang, από τους πιο αυστηρούς και αξιόπιστους, έγραψε: «Η Ridley είναι μία καταπληκτική νέα γυναίκα η οποία μάλλον δεν έχει καταλάβει τι την περιμένει στο μέλλον».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συγκρίνουν με τη Natalie Portman στα μάτια και τα φρύδια, ενώ όταν η συμπρωταγωνίστριά της Carrie Fisher άκουσε ότι στο στόμα θυμίζει την Keira Knightley είπε γεμάτη ειρωνεία: «Keira Knightley; Μόλις καταστρέψατε την καριέρα της»!!!

Άρα έχουμε ότι είναι νέα, όμορφη και πολύ ταλαντούχα. Είναι σίγουρα μία πολύ καλή αρχή για να διαπρέψει στο μέλλον. Αν μάλιστα είναι και... cool, τρέμε J.Law!!!

Η Amal Alamuddin βαδίζει στα χνάρια της Angelina Jolie

Eπιτέλους: Η απόδειξη ότι η Katie Holmes είναι ζευγάρι με τον Jamie Foxx