Όχι και στα καλύτερά της: Γιατί η Jessica Alba κυκλοφορεί κάπως έτσι;

Γωγώ Φούντα
Όχι και στα καλύτερά της: Γιατί η Jessica Alba κυκλοφορεί κάπως έτσι;

Tι έχει συμβεί στη star;

H Jessica Alba, είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας stars, και σίγουρα όχι για τις υποκριτικές της ικανότητες. Διότι έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα και στην πρώτη γραμμή, χωρίς να έχει κάνει ποτέ της κάποια κινηματογραφική επιτυχία. Παρόλα αυτά, είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας, και μία γλυκιά μητέρα και σύζυγος.

Και εκεί που εμείς ξέραμε ότι η Jessica είναι και ένα σέξι θηλυκό, με καλλίγραμμο κορμί που σε κάθε της εμφάνιση έκανε τους άντρες να παραμιλούν, τον τελευταίο καιρό, πέστε να μας φάτε αλλά θα το πούμε, έχει χάσει την αίγλη της! Δεν ξέρουμε τι της έχει συμβεί ακριβώς, η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε μαζί της, αλλά μας φαίνεται ιδιαιτέρως κουρασμένη και μελαγχολική.

2F89C06800000578 3368514 image m 81 1450682812488 3dc8d

Επιπλέον, κυκλοφορεί με απεριποίητα μονίμως μαλλιά-ποια η Jessica το style icon-κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς πάντα τη θυμόμαστε αψεγάδιαστη. Και καλά, προφανώς και δεν εννοούμε να πηγαίνει κομμωτήριο για να βγει μία βόλτα με το παιδί της, αλλά εδώ και 2 χρόνια τη βλέπουμε μονίμως έτσι.

Jessica μου τι σου έχει συμβεί κορίτσι μου;