Έκλεισε τα… κακά στόματα: Οι τρυφερές δηλώσεις του Γκέντσογλου για την Ηλιάδη

Έκλεισε τα… κακά στόματα: Οι τρυφερές δηλώσεις του Γκέντσογλου για την Ηλιάδη

Και ναι, ομολογούμε πως «λιώσαμε»

Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Φυσικά μιλάμε για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι όχι μόνο δε χωρίζουν, αλλά φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα πιο τρυφερά λόγια.
Είναι αυτή η απάντηση στα κακόβουλα δημοσιεύματα; Σαφώς και είναι!

Από όλη την συνέντευξη, λοιπόν, εμείς ξεχωρίσαμε τις δύο αυτές δηλώσεις του:

-Φανταζόσουν, όταν είχατε πρωτογνωριστεί με την Αγγελική, ότι τελικά θα ήταν η γυναίκα της ζωής σου, αυτή με την οποία θα έκανες οικογένεια και παιδιά;

«Όταν γνώρισα την Αγγελική ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Όσο περισσότερο την γνώριζα τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγματα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ, όσο μπορώ, να του τα προσφέρω».

grgege 2ba16

- Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;


«Για εμένα ναι, σίγουρα! Η Αγγελική δεν με είχε δει. Εκείνη την περίοδο έπαιζα στο εξωτερικό και είχα έρθει για ένα Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. Την είδα σε ένα νυχτερινό κέντρο από μακριά και από εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να έρθω σε επαφή μαζί της».

Δείτε την φωτογράφιση του διάσημου ζευγαριού, για το OK! Magazine, στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

H «έγκυος με τους κοιλιακούς» ξαναχτυπά: Η νέα φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων