Κρύβει αυτή η φωτογραφία τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του πριγκιπικού ζεύγους;

Κρύβει αυτή η φωτογραφία τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του πριγκιπικού ζεύγους;

Kate Middleton και πρίγκιπας William δεν είναι όπως παλιά;

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μία δυναμική γυναίκα, λέει ένα παλιό ρητό, όμως, μήπως τελικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκείνη να επισκιάζει το άλλο της μισό; Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται κάποια διεθνή μέσα, για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, ύστερα από την κυκλοφορία της χριστουγεννιάτικης κάρτας που έδωσαν στη δημοσιότητα, όπου ποζάρει ολόκληρη οικογένεια.

2F83711000000578 0 image a 1 1451082845203 213a4

Σύμφωνα λοιπόν με εκείνους που υποστηρίζουν τη θέση αυτή, η Kate καταφέρνει να κλέψει, ουσιαστικά, την παράσταση από τον πρίγκιπα, μιας και δείχνει πιο λαμπερή και βασιλική από αυτόν, με αποτέλεσμα να αποτελεί εκείνη το κεντρικό πρόσωπο του στιγμιότυπου, αντί να είναι απλά, η γυναίκα που συνοδεύει το βασιλιά.

Και η ανάλυση δεν τελειώνει εκεί, αφού αναφέρεται, επίσης, πως έχει στην μεριά της τα δυο τους παιδιά, πράγμα που την κάνει αυτόματα το επίκεντρο στη φωτογραφία. Μάλιστα, πολλοί ισχυρίστηκαν, χαριτολογώντας, πως εύκολα μπορεί να αποκοπεί από την... «ιερή τριάδα» ο πρίγκιπας William, μιας και βρίσκεται αρκετά πιο μακριά από τους υπόλοιπους, ενώ δεν κοιτά το φωτογραφικό φακό. Να αποτελέσει άραγε η γιορτινή αυτή φωτογραφία τους την αφορμή για τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, όπως πολλοί εικάζουν; Μάλλον κάπως... υπερβολικό!