Η πρώτη εμφάνιση της Kim Kardashian μετά τη γέννα και η... έκπληξη που επεφύλασσε

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη εμφάνιση της Kim Kardashian μετά τη γέννα και η... έκπληξη που επεφύλασσε

Τι επέλεξε να φορέσει η reality star;

Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας από τότε που έφερε στον κόσμο το... άγιο μωρό της (το γιος της Saint) και θα περίμενε κανείς, ότι η Kim Kardashian με την απίστευτη ωραιοπάθεια που τη διακρίνει, θα πάλευε πρώτα να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και μετά να κάνει δημόσια εμφάνιση.

Έλα όμως που το κορίτσι δεν άντεξε χωρίς μακιγιάζ και σέξι outfit και έδωσε φυσικά το παρών στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Big Mama, Kris Jenner, μαζί με τη Nori και τον Kanye West.

2FA8012B00000578 3376700 image m 10 1451332414572 8407c

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι έχει ακόμη κάποια παραπανίσια κιλά, δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα και φόρεσε το κλασικό της μαύρο see-through κάνοντας δύο μακριές πλεξούδες στα μαλλιά, ίδιες με αυτές της κόρης της, έτσι για την τσαχπινιά του πράγματος. Πάντως, φαινόταν άκρως γλυκιά και χαμογελαστή, θα είναι ακόμα επηρεασμένη από τις ορμόνες, κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Κατά τ' άλλα το πάρτι δεν είχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον, καθώς πέρα από τα κλασικά, πολυτέλεια, ποτά και τις γυναίκες της οικογένειας ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα, στερήθηκε πλήρως οποιασδήποτε πρωτοτυπίας!

Άντε και του χρόνου.