Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ένας από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές

Ερμιόνη Σαρρή
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ένας από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές

Έμαθε πως έχει καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου

Ένας θάνατος και μάλιστα τόσο αναπάντεχος, μόνο παγκόσμια θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Το περασμένο Σάββατο έμαθε πως έχει καρκίνο και μάλιστα σε ιδιαίτερα επιθετική μορφή και τις τελευταίες ώρες φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Ο "Lemmy" Kilmister ο τραγουδιστής των Motorhead Ian Fraser άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών. Το συγκρότημα μέσα από το facebook ενημέρωσε το κοινό του για αυτόν τον επίπονο χαμό και έτσι αποχαιρέτισαν όλοι μαζί τον αγαπημένο τους frontman.

Στο ποστ τους έγραψαν: "Δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να σας το πούμε. Ο δυνατός και ευγενής φίλος "Lemmy" πέθανε σήμερα μετά από σύντομη μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου. Έμαθε πως έπασχε στις 26 Δεκεμβρίου. Βρισκόταν σπίτι, μπροστά από το αγαπημένο του video game από το "The Rainbow", με την οικογένειά του. Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες, αλλά για τώρα, παρακαλούμε, παίξτε Motorhead δυνατά, παίξτε Hawkind δυνατά, παίξτε τη μουσική του Lemmy ΔΥΝΑΤΑ. Πιείτε ένα ή δύο ποτά. Μοιραστείτε ιστορίες. Γιορτάστε τη ζωή, όπως το έκανε τόσο έντονα αυτός ο άνθρωπος. Born to lose, lived to win.".

lemmy 3 380ec
lemmy 1 63624
lemmy 2 918eb