5+1 ηθοποιοί που αρνούνται να δουν τους εαυτούς τους στην οθόνη

5+1 ηθοποιοί που αρνούνται να δουν τους εαυτούς τους στην οθόνη

Ο Johnny Depp και πέντε ακόμη ηθοποιοί που δε βλέπουν τις δουλειές τους!

Κι όμως. Όταν εσύ ανυπομονείς να πας στις κινηματογραφικές αίθουσες, ή να βγει το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς στην τηλεόραση, εκείνοι που πρωταγωνιστούν στις ταινίες και τα tv shows, όχι μόνο δεν ενθουσιάζονται στη σκέψη της πρεμιέρας, αλλά αρνούνται πεισματικά να παρακολουθήσουν τις ερμηνείες τους!

Διάβασε επίσης: 7 σειρές για να κάνεις binge watch

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που δε θέλουν να βλέπουν τους εαυτούς τους στο σινεμά και στην τηλεόραση;

Angelina Jolie
"Μου αρέσει η διαδικασία του να κάνω ταινίες περισσότερο από να τις βλέπω. Δε μου αρέσει να βλέπω ταινίες. Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες του Brad. Ποτέ δε μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου", έχει δηλώσει στο παρελθόν η σταρ.

Jared Leto
Όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στην περιοδεία προώθησης της ταινίας "Dallas Byers Club" το 2013, για την οποία μάλιστα κέρδισε και Όσκαρ, είχε πει στο show του Conan O'Brien: "Βασικά, δεν έχω δει την ταινία. Ζήτησα ένα μικρό sleeping bag, ή μια σκηνή για να μπω μέσα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τη δω".

Johnny Depp
Μπορεί να σας φαίνεται πολύ παράξενο, όμως παρά τις τεράστιες επιτυχίες που έχει κάνει στο σινεμά, ο Johnny Depp δε θέλει να βλέπει τις ταινίες του. "Έκανα μια επιλογή πολύ καιρό πριν, πως ήταν καλύτερα να μη βλέπω τις ταινίες μου, κάτι που είναι βλακεία, γιατί χάνεις την εκπληκτική δουλειά των φίλων σου. Απλά νομίζω πως θα με έβλαπτε", εξήγησε πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος στον Independent.

Διάβασε επίσης: Best of 2015: Οι αγαπημένες μας ταινίες από τη χρονιά που πέρασε

Julianne Moore
"Δεν έχω δει καμία απο τις ταινίες μου... Δεν μπορώ να κάτσω στις πρεμιέρες", είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της το 2013.

Meryl Streep
Η πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δε θέλει να βλέπει τις ταινίες της γιατί δεν επιθυμεί να είναι συναισθηματικά δεμένη με projects που έχουν ολοκληρωθεί. "Δεν το κάνω αυτό. Απλά κοιτάω μπροστά", είπε στα βραβεία Monte Cristo.

Harrison Ford
Ο Harrison Ford δεν έχει δει ΚΑΜΙΑ από τις ταινίες όπου έπαιξε τον πασίγνωστο ρόλο του Indiana Jones. Δεν είναι απίστευτο;