Νέα χρονιά- νέοι στόχοι! Αυτά είναι τα σχέδια της Kim Kardashian για το 2016

Νέα χρονιά- νέοι στόχοι! Αυτά είναι τα σχέδια της Kim Kardashian για το 2016

Πιστεύει σε αυτή τη συνήθεια η διάσημη σταρ;

Για ακόμα μία χρονιά, με τον ερχομό του νέου έτους θέσαμε τους μικρούς στόχους μας, που πρέπει να φέρουμε σε πέρας το 2016. Αν και πολλές είναι οι χρονιές, που οι στόχοι αυτοί παρέμειναν μόνο ως... θεωρία, και έμειναν ανεκπλήρωτοι μέχρι να τεθούν εκ νέου την επόμενη χρονιά, αποτελεί μία συνήθεια αγαπημένη, που σε πολλούς δίνει ένα δυναμικό έναυσμα για νέες αλλαγές.

Η Kim Kardashian έθεσε τους δικούς της νέους στόχους για τη χρονιά αυτή, και αν τους εκπληρώσει, φαίνεται πως δεν... θα κακοπεράσει μέσα στο 2016 -όχι βέβαια πως κακοπερνούσε τα προηγούμενα χρόνια. «Θα ήθελα να τελειώσω τις εργασίες στο σπίτι μας, μέσα σε αυτό το έτος, γι΄αυτό εργαζόμαστε σκληρά και θέτουμε χρονικά όρια, μέσα στα οποία πρέπει να τελειώσουμε. Θα ήθελα να βγάλω μερικές πολύ cool φωτογραφίες για την ιστοσελίδα μου. Θέλω να κάνω μερικά ταξίδια με τους followers μου στο Twitter, ενώ παράλληλα, θέλω να διοργανώσω τις οικογενειακές μας διακοπές- και είναι κάτι που απαιτεί χρόνο», ανέφερε η 35χρονη σταρ.

1335974304 kanye west kim kardashian article aa1ff

Βέβαια, η Kim δεν είναι μεγάλη οπαδός της συνήθειας του να παίρνουμε νέες αποφάσεις με τον ερχομό της νέας χρονιάς, και όχι γιατί είναι τεμπέλα και δεν έχει στα πλάνα της αλλαγές, αλλά η απάντηση είναι πολύ πιο λογική από όσο θα φανταζόμασταν: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω στους στόχους της νέας χρονιάς. Τους έχω θέσει ήδη από πριν, αλλά δεν πιστεύω σε αυτούς. Για μερικούς είναι ένας καλός τρόπος να πετύχουν κάτι, αλλά εμένα μου αρέσει να θέτω στόχους καθόλη τη διάρκεια του έτους. Πιστεύω, πως η ύπαρξη μικρών στόχων κάθε μήνα σε οδηγούν στην επίτευξη μεγάλων στόχων τελικά, που είναι πολύ σημαντικό. Και δεν χρειάζομαι ένα νέο ημερολόγιο για να το κάνω», ανέφερε η Kim. Εσείς θέσατε τους δικούς σας; Αν όχι, έχετε λίγο χρόνο ακόμα να το σκεφτείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Oops! Ποιος ηθοποιός είπε όχι σε ρόλο που του προσφέρθηκε στο Star Wars;

Επιτέλους η Kendall Jenner δεν είναι μόνη πια