Ήρθε η επιβεβαίωση: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί (photos)

Γωγώ Φούντα
Ήρθε η επιβεβαίωση: Το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί (photos)

Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν

Η αλήθεια είναι ότι όταν το ακούσαμε σαν φήμη αρχικά δεν το πιστέψαμε παρά το γεγονός ότι τα ξένα sites υποστήριζαν ότι το διάσημο ζεύγος είναι και πάλι μαζί. Παρόλα αυτά, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ήρθε και η πανηγυρική επιβεβαίωση, μιας και κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι.

Η Miley Cyrus λοιπόν και ο Liam Hemsworth είναι και πάλι ζευγάρι, ή τουλάχιστον κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, καθώς πέρασαν την Πρωτοχρονιά μαζί, στη γενέτειρα του διάσημου ηθοποιού, την Αυστραλία! Και μπορεί αρχικά η είδηση να κυκλοφόρησε σαν φήμη, αλλά οι φωτογραφίες που δείχνουν το πρώην διάσημο ζεύγος μαζί, κάνουν σαφές ότι μάλλον ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ότι αρχικά πίστευαν.

2FA0E99700000578 3382400 image a 18 1451781389417 904b6

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται ενώ η ομαδική φωτογραφία, που δείχνει τον Liam μαζί με τον αδερφό του Chris Hemsworth, τη γυναίκα του Elsa Pataky, φίλους και... κάπου στην άκρη την Miley, μας έπεισε ότι η σχέση τους αυτή τη φορά μάλλον θα κρατήσει.

Εντάξει εμείς δε συμφωνούμε με την κίνηση αυτή του Liam, αλλά δε βαριέσαι;