Η Beyoncé μεταμορφώνεται και κυνηγά το Όσκαρ με τη νέα της ταινία

Η Beyoncé μεταμορφώνεται και κυνηγά το Όσκαρ με τη νέα της ταινία

Η ποπ σταρ θα ενσαρκώσει μια Νοτιοαφρικανή σκλάβα

Είναι μία από τις μεγαλύτερες stars της γενιάς μας και εκτός από τη βιομηχανία της μουσικής, φαίνεται πως τώρα έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον κινηματογράφο. Πριν από μια δεκαετία, η Beyoncé εμφανίστηκε στο τρίτο φιλμ του Austin Powers, "Goldmember", όπου έπαιξε έναν αρκετά διασκεδαστικό ρόλο, το 2006 έπαιξε στο Dreamgirls και τώρα η ίδια κάνει στροφή προς κάτι αρκετά διαφορετικό.

Η Bey, σύμφνωα με δημοσιεύματα, γράφει το σενάριο μιας ταινίας για τη ζωή της Saartjie Baartman, μιας σκλάβας που ήταν γνωστή τη δεκαετία του 1800, ως performer, στα freak shows του Λονδίνου, λόγω της σωματικής της διάπλασης - η ίδια είχε πολύ μεγάλους γλουτούς, κάτι που τότε θεωρούταν αρκετά ασυνήθιστο.

CX47NDXWcAAU cc c4e77

Κάπως έτσι έμοιαζε η Saartjie Baartman

Ο αδελφός του "ιδιοκτήτη" της σκλάβας, την έφερε στη βρετανική πρωτεύουσα το 1810, όπου η ίδια αναγκαζόταν να εκτίθεται συχνά στο Egyptian Hall του Picadilly Circus.

Η Queen B δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις φήμες, όμως η αρκετά μεγάλη απουσία της τον τελευταίο καιρό από τα social media είναι βέβαιο σημάδι πως κάτι ετοιμάζει.