Δηλώνει ότι δεν έχει καρκίνο, αλλά οι θαυμαστές της συνεχίζουν να ανησυχούν

Γωγώ Φούντα
Δηλώνει ότι δεν έχει καρκίνο, αλλά οι θαυμαστές της συνεχίζουν να ανησυχούν

Άραγε το μήνυμά της στο Instagram τους έπεισε;

Είναι star από κούνια, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν ακόμα νήπιο, ως μέλος των «Jackson Five», του θρυλικού συγκροτήματος που περιελάμβανε τα μέλη μίας από τις πιο ταλαντούχες οικογένειες στην ιστορία της μουσικής. Και τώρα, στα 49 της χρόνια, και έπειτα από το θάνατο του αδερφού της Michael, η Janet Jackson προσπαθεί μάταια να πείσει τους θαυμαστές της ότι δεν έχει καρκίνο!

Οι φήμες αυτές, κυκλοφόρησαν όταν η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε κάποιες από τις συναυλίες της στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Unbreakable», εξαιτίας μυστηριώδους... ασθένειας! Όπως ήταν φυσικό, και αφού επίσημη ενημέρωση δεν υπήρχε, πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα!

article urn publicid ap.org 6c74e5bd4022417cb655ca9aae4e8660 3Qu3MyCD4hb39b9ba3d2be92cc9a 552 634x447 07c27

Και αφού οι φήμες έλαβαν τεράστιες διαστάσεις, η Janet αναγκάστηκε με ένα post στο Instagram να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Οι φήμες είναι ψευδείς. Δεν έχω καρκίνο απλώς αναρρώνω από μία περιπέτεια που είχα με την υγεία μου. Οι γιατροί μου, μου επέτρεψαν να συνεχίσω τις συναυλίες, και όπως έχω υποσχεθεί, όσες ακυρώθηκαν θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την αγάπη σας», έγραψε.

Προσπάθησαν να κρυφτούν, δεν τα κατάφεραν όμως: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood

Εμείς της ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά.

Ο πρίγκιπας George πήγε σχολείο: Οι φωτογραφίες που «σπάνε» το διαδίκτυο