Maddie Ziegler: Η 13χρονη που «καπέλωσε» τις Kylie Jenner και Cara Delevingne

Γωγώ Φούντα
Maddie Ziegler: Η 13χρονη που «καπέλωσε» τις Kylie Jenner και Cara Delevingne

Ποιο είναι το κορίτσι που κέρδισε τις δύο μεγάλες stars;

People's Choice Αwards αποτελούν πια παρελθόν, και δίνουν τη σκυτάλη στα Golden Globes, τα βραβεία Oscar και ένα σωρό άλλες βραβεύσεις τις οποίες εμείς φυσικά που τις βλέπουμε απ'έξω λατρεύουμε. Οφείλουμε ωστόσο να ομολογήσουμε, ότι τα βραβεία της Τετάρτης επεφύλλασαν μία δυσάρεστη έκπληξη σε Kylie Jenner και Cara Delevigne, μιας και είδαν το βραβείο Seriously Popular να τους... φεύγει μέσα από τα χέρια!

Μεγάλη νικήτρια λοιπόν, αναδείχθηκε η Maddie Ziegler, της οποίας το όνομα μπορεί να μη σας λέει πολλά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμάστε το συγκλονιστικό της χορό, στο video clip της Sia, Chandelier. Ναι, η Maddie είναι η 13χρονη επαγγελματίας χορεύτρια, η οποία έκτοτε συνεργάζεται σταθερά με τη χαρισματική τραγουδίστρια και συνθέτρια, έχοντας πια εκτοξεύσει τις μετοχές της στα ύψη.

maddie4 d35b0

To αποκορύφωμα φυσικά ήταν η προχθεσινή βράβευση της μικρής, και οι γεμάτες ενθουσιασμό δηλώσεις της. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει ήδη στα σκαριά μία ταινία με την μέντορά της Sia, αλλά και ότι στην κατηγορία την οποία και τελικά κέρδισε, υπήρχαν ονόματα όπως αυτά της Kylie Jenner και Cara Delevigne, οι οποίες μάλλον το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η 13χρονη υπερταλαντούχα και ζάμπλουτη Maddie, θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.