O Sean Penn ξεπέρασε τη Charlize Theron: Είναι αυτή η νέα του συνοδός;

Γωγώ Φούντα
O Sean Penn ξεπέρασε τη Charlize Theron: Είναι αυτή η νέα του συνοδός;

Όσο η Charlize δίνει συνέντευξη για το χωρισμό τους, εκείνος κυκλοφορεί με άλλη

Χώρισαν εντελώς ξαφνικά το καλοκαίρι, χωρίς να δώσουν ποτέ μία επίσημη εξήγηση γιατί ενώ ήταν ένα βήμα πριν την εκκλησία αποφάσισαν να το... διαλύσουν. Και μπορεί έκτοτε εκείνη να κυκλοφορεί μόνη της και εντυπωσιακή, εκείνος δεν έχει κάτσει στιγμή χωρίς να ασχολείται με κάποια θηλυκή ύπαρξη.

Ο λόγος για τον Sean Penn, ο οποίος αφού εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τη Charlize Theron, έχει «χρεωθεί» αρκετές ερωμένες, μεταξύ αυτών και την πρώην σύζυγό του Madonna (έλεος Sean). Φαίνεται όμως ότι ούτε το συγκεκριμένο ειδύλλιο κράτησε, αν όντως υπήρξε και ποτέ, μιας και χθες βράδυ ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε με εντυπωσιακή και καλλίγραμμη συνοδό.

2FE17ACD00000578 3388781 image m 5 1452178647604 d3c1d

Το ζευγάρι, απαθανατίστηκε κατά την έξοδό του από εστιατόριο όπου έδωσε το παρών στα γενέθλια του διάσημου ατζέντη Cade Hudson. Ο Sean λοιπόν, έκανε τα πάντα για να μη γίνει αντιληπτός-δεν τα κατάφερε-ενώ προσπαθούσε μάταια να προφυλαχθεί από την καταρρακτώδη βροχή. Αντίθετα, η εντυπωσιακή συνοδός του, φαινόταν ακμαία, ενώ ήταν εμφανείς οι προσπάθειές της να μη βραχεί ο superstar, τον οποίο είχε κυριολεκτικά μη βρέξει και μη στάξει.

Πρόσωπο δεν είδαμε, αλλά από σώμα τα πηγαίνει μια χαρά. Λέτε τελικά αυτή να είναι η νέα του αγαπημένη; Και αν ναι, τι έχει να πει η Charlize για όλα αυτά; Αν και κάτι μας λέει, ότι δε θα κάτσει να σκάσει κιόλας.