Η Salma Hayek μετανιώνει για τα κιλά της και εμείς την αγαπάμε ακόμη περισσότερο

Ερμιόνη Σαρρή
Η Salma Hayek μετανιώνει για τα κιλά της και εμείς την αγαπάμε ακόμη περισσότερο

Η φωτό από τα παλιά και ένα από τα πιο ωραία μηνύματα της ημέρας

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα μικρό κολληματάκι με το σώμα και τα κιλά μας. Μεταξύ μας, δεν ξέρουμε ποτέ τι θέλουμε. Με το που πάρουμε 2-3 κιλά γκρινιάζουμε, αλλά με το που έρθει κάποιο λαχταριστό γλυκό στο τραπέζι αρχίζουμε τις θεωρίες του τύπου «η ζωή είναι μικρή για να στερείσαι κάτι που θες», «δε θα πεθάνουμε κιόλας για μερικά κιλά» και κάτι τέτοια. Η Salma Hayek έρχεται λοιπόν σήμερα να στείλει το πιο ωραίο μήνυμα σε όλο το γυναικείο πληθυσμό.

Η ηθοποιός πριν γίνει μαμά είχε ένα κορμί με αναλογίες μοντέλου. Ναι, ίσως να ήταν και καλύτερο. Η πολύ αδύνατη μέση της όμως αποτελεί πια παρελθόν και η Salma δεν το μετανιώνει. Αποκάλυψε πως η ζωή της είναι πολύ καλύτερη τώρα και ας μην έχει μέση-δαχτυλίδι. Και αυτή είναι η αλήθεια. Κάτω από τη φωτογραφία δηλαδή που «ανέβασε» στο instagram έγραψε:«Αυτή ήταν η μέση μου πριν την εγκυμοσύνη. Τώρα δεν είναι έτσι, αλλά η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη».

salma hayek white bikini instagram from 2007 8fac5

Η ηθοποιός έχει πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της πως δεν κάνει σκληρή γυμναστική, ούτε και πολύ αυστηρές δίαιτες. Με μερικά κιλάκια παραπάνω απολαμβάνει τη ζωή και χαίρεται την κάθε της στιγμή.