Σας μεταφέρουμε όσα έγιναν στα παρασκήνια του χτεσινοβραδινού Dancing with the Stars

Σας μεταφέρουμε όσα έγιναν στα παρασκήνια του χτεσινοβραδινού Dancing with the Stars

Αποχώρηση σοκ στο Dancing with a stars χθες βράδυ με την Μαριέττα Χρουσαλά να ακούει από την Ζέτα Μακρυπούλια ότι είναι αυτή που επέλεξε το κοινό να φύγει από το μουσικοχορευτικό σόου. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και οι πρώτες της δηλώσεις απλά δίνουν την αίσθηση της πικρίας.

«Δεν το περίμενα. Σέβομαι την απόφαση του κοινού και συνεχίζουμε να βλέπουμε το παιχνίδι ως τηλεθεατές. Χορέψαμε καλά με τον παρτενέρ μου και αυτό μετράει για μένα. Ήταν μια πολύ όμορφη διαδρομή που απλά τελείωσε πιο γρήγορα» μας είπε στο τέλος του παιχνιδιού η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και πρώην μοντέλο που είχε την συμπαράσταση στο κοινό της μητέρας της και του αδερφού της. Κατά τα άλλα η Ελεονώρα μάγεψε με το χορευτικό της και απέσπασε πολύ υψηλή βαθμολογία. Το αουτσάιντερ Γιώργος Γερολυμάτος συνεχίζει απτόητος και η Μαρία Τσουρή παρά τις δυο μέρες που προετοιμάστηκε μόνο γοήτευσε και κέρδισε την εύνοια του κόσμου. Μια βραδιά όμορφη ανήμερα Πάσχα και με την επιτροπή να έχει πολλά σημεία να διαφωνεί και να έχει μεγάλες αποκλείσεις στα ταμπελάκια με τους βαθμούς.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια θύμισε κάτι από δεκαετία του 60 ως Τζίλντα. Είχε ελεύθερη βαγκ στο μαλλί της και ο Βασίλης Μπουλούμπασης την μεταμόρφωσε άλλη μια φορά. Το μακιγιάζ το επιμελήθηκε και πάλι ο Μαρκετάκης και το φόρεμα που φόρεσε ήταν από την Έφη Χατζηκωστή. Οι τηλεθεατές και πάλι συντονίστηκαν στον ΑΝΤ1 και η τηλεθέαση έφτασε ακόμη και το 45%.

Στις συμμετοχές που παρακολουθήσαμε πρέπει να δώσουμε έμφαση στον Κώστα Μαρτάκη με την παρτενέρ του Μαρία που κέρδισαν χειροκρότημα με Micheal Jackson αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά που χόρεψε και απέσπασε και πάλι μια από τις πιο χαμηλές επιδόσεις από τον Γιάννη Λάτσιο. Η κόντρα αυτή φαίνεται ότι καλά κρατεί.

Η αποχώρηση της Μαριέττας δημιούργησε μια μεγάλη έκπληξη μιας και όλοι σε πηγαδάκια που γινόντουσαν στο κοινό στοιχημάτιζαν ότι η Μαρία Τσουρή ή ο Γιώργος Γερολυμάτος ήραν τα φαβορί να αποχωρήσουν. Να όμως που όλα ανατράπηκαν για την όμορφη κυρία Πατίτσα και η πασχαλιά δεν ήταν γούρικη για την ίδια.