Μα γίνεται η Jennifer Aniston να είναι τόσο ντίβα και να έχει τέτοιες απαιτήσεις;

Ερμιόνη Σαρρή
Μα γίνεται η Jennifer Aniston να είναι τόσο ντίβα και να έχει τέτοιες απαιτήσεις;

Τι θέλει να υπάρχει τριγύρω της σε κάθε της έξοδο;

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δημοσιεύματα έχουν εκθέσει κάποιον/κάποια σταρ. Οι απαιτήσεις τους έχουν βρεθεί πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα και άλλες τόσες έχουμε γελάσει με κάποιες από τις ιδιαιτερότητές τους. Άλλες θέλουν να έχουν πάντοτε ένα make up artist στο πλευρό τους και κάποιοι άλλοι δεν κάνουν ρούπι χωρίς το... γούρι τους.

Η Jennifer Aniston, από την άλλη, δεν περιμέναμε να έχει αποκτήσει απαιτήσεις ντίβας και ακόμα και τώρα που το γράφουμε, δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε. Μα να ζητά η Jennifer Aniston να υπάρχουν πάντοτε φανς τριγύρω της; Θέλει λέει όπου πηγαίνει να υπάρχει ένας αριθμός θαυμαστών στο πλάι της, έτσι για να γίνεται ένας μικρός... χαμός κατά την άφιξή της. Και αυτό δεν είναι τίποτα.

jennifer aniston sweating 8a8a7

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Jennifer περνά μία φάση που ζεσταίνεται αρκετά και θέλει κάποιος από τους συνεργάτες της να κρατά έναν... ανεμιστήρα την ώρα των γυρισμάτων. Ακόμη και παγάκια μπορεί να χρειαστεί να σπάσουν, στην περίπτωση που η σταρ δεν αντέχει την αυξημένη θερμοκρασία. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό; Γίνεται να κάνει τέτοια πράγματα η Jen;