Το πραγματικό πρόσωπο της Angelina Jolie μόλις αποκαλύφθηκε

Γωγώ Φούντα
Το πραγματικό πρόσωπο της Angelina Jolie μόλις αποκαλύφθηκε

Γιατί έχει κάνει έξαλλο ένα ολόκληρο έθνος;

Η Angelina Jolie δεν είναι μία απλή star αλλά μία γυναίκα σύμβολο η οποία δεν εφησυχάζει ποτέ και προσπαθεί να βοηθάει τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτά όμως μπροστά στις κάμερες, γιατί όταν τα φώτα σβήνουν, μάλλον βγαίνει ο πραγματικός της εαυτός στην επιφάνεια, ο οποίος απέχει αρκετά από εκείνον που εμείς ξέρουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα νέο ρεπορτάζ από την μακρινή Καμπότζη όπου η star αυτή την περίοδο πραγματοποιεί τα γυρίσματα της ταινίας της «First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers», η συμπεριφορά της έχει αναστατώσει μία ολόκληρη χώρα, καθώς οι απαιτήσεις της είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικές.

Angelina jolie siem reap cambodia 003 3a118

Εκτός του ότι ξοδεύει απίστευτα ποσά καθημερινά σε πολυτέλειες και αγορές, να σημειωθεί ότι ο ετήσιος μισθός είναι περίπου 950 δολάρια (!!!), έκλεισε και για μεγάλο χρονικό ένα μεγάλο μέρος του Angkor Archeological Park, στο οποίο περιλμαβάνεται και ένας αρχαίος ναός που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να μπει μέσα ή να τολμήσει να βγάλει φωτογραφίες.

Φυσικά το ξενοδοχείο στο οποίο μένει, είναι ο ορισμός της πολυτέλειας, ενώ στοιχίζει τη βραδιά μόλις... 1,764.91 δολάρια! Όχι ότι μας φαίνεται παράλογο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι κάτοικοι της φτωχής αυτής χώρας δεν έχουν δει με πολύ καλό μάτι τη συμπεριφορά της Jolie. Αλλά τι τα θες; Όπου πέφτει το χρήμα, τα στόματα κλείνουν!