Πιο γραφική πεθαίνεις: Η Madonna σε μία έκρηξη υποκρισίας που προκαλεί γέλιο

Γωγώ Φούντα
Πιο γραφική πεθαίνεις: Η Madonna σε μία έκρηξη υποκρισίας που προκαλεί γέλιο

Όσο πάει και το... χάνει;

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του David Bowie σύσσωμη η μουσική κοινότητα, και όχι μόνο, εξέφρασε το συγκλονισμό και τη θλίψη της για το χαμό ενός μεγάλου αστέρα, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω όχι μόνο σαν τραγουδιστής αλλά και ως fashion icon, ενώ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για αμέτρητους σημερινούς stars.

Mία από αυτούς λοιπόν, είναι και η Madonna, η οποία μάλιστα απέδωσε φόρο τιμής στον αγαπημένο της καλλιτέχνη την Τρίτη το βράδυ κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Texas, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Περιοδείας της Rebel Heart. Η superstar λοιπόν, εμφανώς συγκινημένη, ερμήνευσε το Rebel Rebel ενώ παράλληλα σε μία τεράστια οθόνη από πίσω, έπαιζαν video clips και εμφανίσεις του Bowie.

3021EFE100000578 3397574 image m 142 1452701119724 0eb12

Ε και επειδή ήταν όλα πολύ συγκινητικά και τέλεια, στο τέλος είπε να κάνει και μία... Madonn-ιά και να καταρρεύσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών. Και όχι μόνο κατέρρευσε, αλλά παρέμεινε εκεί κουλουριασμένη να κλαίει.

Kαι κάπως έτσι κατέστρεψε μία υπέροχη και συγκινητική στιγμή, κάνοντας ένα από τα γνωστά της καραγκιοζιλίκια. Και εντάξει, αν μιλούσαμε για οποιαδήποτε άλλη, ίσως και να μη μας φαινόταν παράξενο. Αλλά όταν βλέπεις μία από τις πιο σκληρές γυναίκες του star system να κλαίει σαν κοριτσάκι, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι δε θα σου κολλάει!