Η κόρη της Βίκυς Λέανδρος απαντά στον Σταμάτη Κραουνάκη

Η κόρη της Βίκυς Λέανδρος απαντά στον Σταμάτη Κραουνάκη

Και εξηγεί γιατί φωτογραφήθηκε γυμνή, με την ελληνική σημαία σε body painting

Η 29χρονη κόρη της Βίκυς Λέανδρος, η Ελληνογερμανίδα ηθοποιός Sandra Von Ruffin, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και μίλησε στην Έλκγα Νταϊφά για την απόφασή της να κάνει body painting την ελληνική σημαία, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο Σταμάτης Κραουνάκης.

2 565c8


«Αυτή η φωτογράφιση ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας ομάδας διάσημων καλλιτεχνών και αποτελούσε ένα προφεστιβαλικό event. Θέλαμε να δείξουμε τη “γυμνή αλήθεια της Ελλάδας” – μάλιστα αυτό είναι το σλόγκαν του φεστιβάλ μας. Από τις 21 έως τις 24 Ιανουαρίου θα προβληθούν στο Βερολίνο 71ελληνικές ταινίες που θα δείχνουν αυτή την αλήθεια, μακριά από στερεότυπα και κλισέ που υπήρχαν έως τώρα για την Ελλάδα στα γερμανικά Μέσα. Όπως έγραψε το περιοδικό Stern, “μέχρι χτες μιλούσαμε όλοι για την Ελλάδα, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η ίδια η Ελλάδα” και συμφωνώ απόλυτα με αυτό» σχολίασε η νεαρή ηθοποιός.


Όσο για τον Σταμάτη Κραουνάκη, που η ιδέα αυτής της γυμνής φωτογράφισης τον βρήκε αντίθετο, με τον γνωστό καλλιτέχνη να γράφει στη σελίδα του στο facebook ότι πρόκειται για «προσβολή εθνικού συμβόλου», η κόρη της Βίκυς Λέανδρος σχολίασε: «Σέβομαι τη γνώμη του. Αγαπάμε και οι δύο την Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως αυτή την αγάπη την αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά. Η ελληνική σημαία είναι κομμάτι μου, κομμάτι των ελληνικών ριζών μου και όχι ένα αφηρημένο σύμβολο. Θέλω να είναι στη ζωή μου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους».

1 1a154


Τέλος, για το πώς αντέδρασαν οι δικοί της σε αυτή τη φωτογράφιση δήλωσε: «Όχι μόνο αντέδρασαν θετικά στην πρωτοβουλία αυτή του Φεστιβάλ, αλλά και χαίρονται που διοργανώνουμε το μεγαλύτερο ελληνικό φε-στιβάλ στη Γερμανία».

Πηγή: People