Από πριγκίπισσα… υπάλληλος! Η Kate Middleton ξεκινά νέα καριέρα!

Από πριγκίπισσα… υπάλληλος! Η Kate Middleton ξεκινά νέα καριέρα!

Mε ποιον τομέα θα ασχοληθεί η πριγκίπισσα του Cambridge;

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο ευνοημένα πρόσωπα του πλανήτη, μιας και κατέχει τη θέση της πριγκίπισσας του Cambridge και είναι σύζυγος του πρίγκιππα William; Η Kate Middleton έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και γεμίζει την καθημερινότητά της με πολλά ενδιαφέροντα, ενώ παράλληλα, βοηθά όσους την έχουν ανάγκη.

Και τώρα, η μητέρα του μικρού George και της πριγκίπισσας Charlotte, ετοιμάζεται να αναλάβει το «τιμόνι» της ιστοσελίδας Huffington Post και να καθίσει στην καρέκλα της αρχισυντάκτριας, ωστόσο, μονάχα για μια μέρα.

kate middleton2 h 595 355 595 355 941ff

Περίπου σε ένα μήνα από τώρα, η Kate θα αναλάβει τα καθήκοντα της αρχισυντάκτριας, προσπαθώντας, μέσα από τη δουλειά της, να ενημερώσει το κοινό για θέματα ψυχικής υγείας, που αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τους νέους. Ήδη, δρομολογείται μία συνάντηση της ίδιας με την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας, στο Μέγαρο του Kensington, όπου θα συζητηθεί η πορεία των εργασιών τους, αλλά και τα θέματα που θα παρουσιαστούν. Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει επικεφαλής της ομάδας του την Kate Middleton, έστω και για λίγο; Για να δούμε λοιπόν, πως θα τα πάει με τα νέα της καθήκοντα!

Διαβάστε ακόμη:

Δες με ποια πανέμορφη κυρία διασκέδασε για τη νίκη του ο Leonardo DiCaprio!

Νέες δύσκολες ώρες για τη Celine Dion:Ο αδερφός της δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο