Kim Kardashian: 13 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για τη διάσημη σταρ!

Kim Kardashian: 13 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για τη διάσημη σταρ!

Και σίγουρα θα σε ξαφνιάσουν! 

Είναι κάπως δύσκολο κάποιος να μην έχει ακούσει το όνομα Kardashian, μιας και τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ένα από τα εμπορικότερα ονόματα παγκοσμίως. Και φυσικά, δημοφιλέστερη από την οικογένεια αυτή, δεν είναι άλλη από την Kim, της οποίας ο βίος -ΚΑΙ πολιτεία- δεν παραμένει διόλου κρυφή στο κοινό της, αφού, είτε μέσα από το ριάλιτι σόου της οικογένειας, είτε μέσα από τα social media, μαθαίνουμε κάθε πικάντικη λεπτομέρεια της καθημερινότητάς της.

Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που κάποτε άκουσες ή διάβασες κάπου φευγαλέα, και σχεδόν σίγουρα, δεν θυμάσαι. Παρακάτω θα βρεις 13 πράγματα που δεν ξέρεις –ή δεν θυμάσαι- για την διάσημη σταρ. Αν μη τι άλλο, θα σε εντυπωσιάσουν, μιας και αποδεικνύει έμπρακτα, πως δεν είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος!

1.Όταν βρίσκεται σε διακοπές, πηγαίνει στην παραλία συγκεκριμένες ώρες της μέρας. Ποιες; Εκείνες που το φως κάνει την κυτταρίτιδά της... αόρατη!

2.Αν γύριζε το χρόνο πίσω και πήγαινε ξανά σχολείο, θα έδινε περισσότερη προσοχή στην ιστορία. Ο λόγος; Στην σταρ αρέσει να ταξιδεύει πολύ, να επισκέπτεται διάφορα μνημεία και να ακούει την ιστορία τους. Και πολλές φορές, δεν την καταλαβαίνει!

3. Έχει κάνει τρεις γάμους! Ο πρώτος, με τον παραγωγό Damon Thomas, διήρκησε τρία χρόνια, και ο δεύτερος, με τον Kris Humphries, μόλις... 72 μέρες. Ο τρίτος είναι ο γνωστός σε όλους μας, με τον ράπερ Kanye West.

grid cell 20889 1452858213 8 43d59

4. Στις αρχές της σχέσης της με τον Kanye West, εκείνος έκανε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα της, και αντικατέστησε τα ρούχα της, με άλλα που αυτός ενέκρινε!

5. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της, αγόρασε πολλά καροτσάκια, γιατί ήθελε να σιγουρευτεί πως κάποιο θα ταιριάζει με το... χρώμα του δέρματος του μωρού.

6. Το είδωλό της είναι η Elizabeth Taylor. Αφού πέθανε, η Kim ξόδεψε περίπου 65.000 λίρες, προκειμένου να αποκτήσει προσωπικά της κοσμήματα σε δημοπρασία. Επίσης, θέλησε να αγοράσει το σπίτι της, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησε πως ήταν για εκείνη ένα... σουρεαλιστικό σχέδιο, μιας και διέθετε μονάχα μία θέση για παρκινγκ!

article 2521178 19FF199500000578 401 634x479 8caf2

7. Αρνείται κατηγορηματικά να φορέσει παπούτσια χωρίς τακούνια. Η μόνη περίπτωση που το κάνει, είναι όταν βρίσκεται στον... διάδρομο!

8. Έχει προσωπικό διατροφολόγο, που αλλάζει το πρόγραμμα διατροφής της ανά 10 μέρες.

9. Το χτένισμα και το μακιγιάζ της, διαρκούν καθημερινά... μια μισή ώρα. Σε ξεχωριστές περιστάσεις, μπορεί να διαρκέσουν έως 4 ώρες!

10. Είχε πάνω από... 2.000 selfies για να αποφασίσει ποιες θα συμπεριλάβει στο βιβλίο της, με τίτλο «Selfish».

grid cell 28077 1452857693 7 c79a3

11. Μετά τη γέννηση της North, εκείνη και ο Kanye West έστειλαν φωτογραφίες από διαφορετικά μωρά στους φίλους τους, για να καταλάβουν ποιοι θα προσπαθούσαν να τις πουλήσουν στα media. Τελικά, πράγματι, κάποιοι το έκαναν.

12.Φοράει σπανίως εσώρουχα.

13. Αν ήταν άντρας για μία μέρα, θα ήθελε να κάνει... σεξ με τον εαυτό της!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian, ο «ειδικός» και οι σκηνές ζήλιας της North West

Ακόμα ένα πλήγμα: Πέθανε και ο αδερφός της Celine Dion από καρκίνο