Kι όμως αυτό το σώμα ανήκει σε supermodel

Γωγώ Φούντα
Kι όμως αυτό το σώμα ανήκει σε supermodel

Και σίγουρα δεν πάει ο νους σας σε ποια

Eίναι ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της πασαρέλας, με πολλούς να τη θεωρούν διάδοχο της Brigitte Bardot λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς της που θυμίζει αρκετά το θρυλικό sex symbol. Και μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να μην ήταν και τα πιο εύκολα για εκείνη, καθώς σημαδεύτηκαν από το διαζύγιό της και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της David Walliams, ωστόσο τουλάχιστον η εικόνα της παρέμενε όπως πάντα αψεγάδιαστη. Ή μήπως όχι;

Η Lara Stone λοιπόν, το διάσημο supermodel, εθεάθη στην παραλία Bondi για τις ανάγκες φωτογράφισης. Και μπορεί με την πρώτη ματιά φορώντας το λευκό της μαγιό να έδειχνε όπως πάντα αψεγάδιαστη, κοιτάζοντας όμως λίγο καλύτερα δεν μπορέσαμε να μη διακρίνουμε αρκετές ατέλειες στο κορμί της.

lara20 1 32341

Mε αρκετά παραπανίσια κιλά και έντονη κυτταρίτιδα, αρχικά δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε ότι είναι αυτή, αλλά τελικά διαψευστήκαμε. Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι, ότι το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό με το κορμί και το δέρμα της Lara να δείχνει αλαβάστρινο, έπειτα φυσικά από την κατάλληλη επεξεργασία.

Η νέα αρχή στη ζωή του Νίκου Καρβέλα και οι συναντήσεις με την πρώην

Όπως βλέπετε, τίποτα δεν είναι όπως ακριβώς παρουσιάζεται, ακόμα και το σώμα ενός μοντέλου. Οπότε μην τρελαίνεστε, γιατί πραγματικά κανείς δεν είναι τέλειος.

Έκλεισε τα κακά στόματα: Το μονόπετρο της star και τα ερωτηματικά που έλαβαν τέλος!