Η Gigi Hadid μας έδωσε ακόμη έναν λόγο να τη ζηλεύουμε!

Η Gigi Hadid μας έδωσε ακόμη έναν λόγο να τη ζηλεύουμε!

Τι έκανε αυτή τη φορά το supermodel;

Είναι ψηλή, είναι αδύνατη, είναι ξανθιά και είναι ένα από τα πιο περιζήτητα supermodels του σήμερα. H Gigi Hadid απέχει όμως από τις μπλαζέ, σνομπ προσωπικότητες των Naomi Campbell και Kate Moss που έγραψαν ιστορία στα 90's και προσπαθεί να μας πείσει πως είναι απλά το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η Gigi, λοιπόν, συμμετείχε πρόσφατα στο Masterchef Challenge του Gordon Ramsay της αμερικανικής τηλεόρασης για φιλανθρωπικό σκοπό και κατάφερε να νικήσει τη Devon Windsor(επίσης αγγελάκι της Victoria's Secret), φτιάχνοντας το καλύτερο burger, το... "The Gigi Burger", ένα τεράστιο burger με jalapeños και τραγανά κρεμμύδια.

Gigi Burger Masterchef Vogue 20Jan16 Fox b 646x430 b1bcd

Τώρα θα μας πείτε, μας πώς είναι δυνατόν ένα μοντέλο με τέτοιο κορμί να ξέρει από burgers; Την απάντηση, την έδωσε η ίδια, στο σεφ Ramsay. "Τον πρώτο χρόνο που έμεινα στη Νέα Υόρκη, δοκίμαζα ένα διαφορετικό burger κάθε βδομάδα, για να βρω το αγαπημένο μου burger σε όλη τη Νέα Υόρκη. Πάντα λέω, να τρως σωστά για να παραμένεις fit, αλλά να τρως ένα burger για να παραμένεις καλά στα μυαλά σου", ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως μόλις υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων που την εκπροσωπεί, έθεσε τον κανόνα πως δε θα χρειαστεί να πεινάσει για να κλείσει δουλειές.

Μπράβο για το attitude, αλλά πολύ θα θέλαμε κι εμείς να τρώμε έτσι και να έχουμε το σώμα της!

200 52c7d