Πόσων ετών είναι σήμερα η Kim Cattrall και πώς νιώθει για την ηλικία της;

Πόσων ετών είναι σήμερα η Kim Cattrall και πώς νιώθει για την ηλικία της;

Η «Samantha» του Sex And The City έχει μεγαλώσει - και νιώθει καλά γι’ αυτό.

Έγινε διάσημη υποδυόμενη μια γυναίκα που δεν συμβιβάστηκε ποτέ με τις επιταγές του σύγχρονου κόσμου, ζώντας τη ζωή μιας 20άρας στη μέση ηλικία, και τώρα, λίγο πριν μπει στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, η Kim Cattrall εξηγεί την προσωπική της σχέση με τον χρόνο.

70441582 fd26a


«Το να μεγαλώνεις έχει αρχίσει να θεωρείται αρρώστια στην κοινωνία μας» δήλωσε η ηθοποιός που τον Αύγουστο θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της. «Υπάρχουν παντού κλινικές που εξειδικεύονται στις αντιγηραντικές θεραπείες. Αλλά είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σε όλους μας -αν βέβαια είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να δούμε τον εαυτό μας να μεγαλώνει και να έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή μέχρι μια μεγάλη ηλικία. Έτσι, εγώ προσπαθώ να το αποδεχτώ και να τα ‘χω καλά με αυτό».

31263293 1300x1733 d2a91

Ακόμα και η αειθαλής Samantha είχε περάσει κρίση ηλικίας


Πάντως, όπως η ίδια εξήγησε, έχει τη βοήθεια των καλών γονιδίων για το σώμα της – τουλάχιστον για ένα από τα πιο σέξι σημεία του: «Δεν έχω να ευχαριστήσω κανέναν άλλο πέρα από τη μητέρα μου. Έχω το στήθος της» είπε, και περιγράφοντάς το ως «μικρό αλλά σφιχτό», πρόσθεσε: «Θυμάμαι τη μαμά μου την περίοδο που έμενε στο σπίτι μου. Όταν ξυπνούσε, τη βοηθούσα να ντυθεί. Ήταν τότε στα 80 της και, παρά την ηλικία της, βλέποντάς τη γυμνή κατάλαβα ότι έχω το στήθος της!».

11 b32b1

Σκηνή από το Sex And The City

Δες ακόμα:

Sex And The City: Πώς είναι οι πρωταγωνιστές σήμερα; Όλοι οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στη σειρά, τότε και τώρα.

Πανέμορφες μετά τα 50! 8 stars που αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός