Εξοργισμένη η Sofia Vergara, καταθέτει αγωγή ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Εξοργισμένη η Sofia Vergara, καταθέτει αγωγή ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Τι συνέβη;

15 εκατομμύρια δολάρια διεκδικεί η Sofia Vergara, καταθέτοντας αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες εναντίον της εταιρίας Venus Concept.


Η 43χρονη σταρ κατηγορεί την εταιρία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής, ότι χρησιμοποιεί χωρίς την έγκρισή της τη φωτογραφία της για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.


Η Vergara είχε δημοσιεύσει τον Αύγουστο του 2014 στα social media μία φωτογραφία της με την ίδια να δέχεται την περιποίηση υπαλλήλου της εταιρίας, κάνοντας τη «θεραπεία για σύσφιξη» της Venus Concept. Η φωτογραφία χρησιμοποιείται έκτοτε από την εταιρία σε διαφημίσεις της στο Internet αλλά και σε εκθέσεις με υπηρεσίες αισθητικής, με μηνύματα όπως «Η θεραπεία που εμπιστεύεται μέχρι και η Sofia Vergara!».

633797 800wc bbbfd


Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα νομικά έγγραφα της αγωγής, η Κολομβιανή σταρ ποτέ δεν έδωσε την έγκρισή της για να χρησιμοποιηθεί αυτή η φωτογραφία με στόχο τη διαφήμιση της εταιρίας και της συγκεκριμένης θεραπείας. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, «η Sofia Vergara δοκίμασε τη θεραπεία αλλά τελικά δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από αυτή, θεωρώντας τη χαμένο χρόνο και χρήμα, αφού τα αποτελέσματά της ήταν μηδαμινά».


Όπως συνεχίζει το κείμενο της αγωγής, η διάσημη ηθοποιός «δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ ξανά αυτή τη θεραπεία και σίγουρα δεν θα συμφωνούσε να εμφανίζεται το πρόσωπό της σε μια διεθνή διαφημιστική καμπάνια για την προώθησή της» και, εν κατακλείδι, «δεν θα συνιστούσε σε κανέναν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης εταιρίας».


Τέλος, η πλευρά της Vergara υποστηρίζει πως η αγωγή έρχεται μετά από «επανειλημμένες αιτήσεις» προς την εταιρία να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα και το πρόσωπο της ηθοποιού στη διαφημιστική της καμπάνια.

Δες ακόμα:

Η φωτό της ημέρας: Η North West ταΐζει τον μικρό Saint West - Η πρώτη φωτογραφία του Saint West είναι γεγονός!