Επέστρεψε συγκινημένος από το Παρίσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τι δήλωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα σε όλους όσους τον στήριξαν

Επέστρεψε συγκινημένος από το Παρίσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τι δήλωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα σε όλους όσους τον στήριξαν

Με συγκίνηση επέστρεψε στην Ελλάδα ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα το πρωί μετά από νοσηλεία περίπου δύο εβδομάδων σε νοσοκομείο στο Παρίσι. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του είναι έτοιμος να επιστέψει στην δουλειά του και να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους τον στήριξαν.

Έπειτα από πολυήμερη παραμονή σε νοσοκομείο του Παρισίου όπως αναφέραμε ήρθε την προβλεπόμενη ημερομηνία που σας είχαμε πει μέσα από το Queen.gr την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα μέσα από την προσωπική του σελίδα βρήκε τον χρόνο να γράψει κάποια λόγια για την περιπέτεια που πέρασε.

Ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε στο twitter του:

«Επιτέλους! Έπειτα από μία πολυήμερη και αναπάντεχη παραμονή μου στο εξωτερικό, η επιστροφή μου στην ανοιξιάτικη Αθήνα ήταν σαν να έφτανα στον παράδεισο. Με την καλή έννοια! Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για το συγκινητικό ενδιαφέρον, τις ευχές και τα λόγια δύναμης που μου στέλνατε όλες αυτές τις μέρες. Όλοι το ξέρουμε ότι καλό επιστρέφεται, γι' αυτό κι εγώ σας εύχομαι... να είστε πάντα καλά και το απρόοπτο να φεύγει με την ίδια ταχύτητα που έρχεται».

Περαστικά και επιστροφή με το ίδιο κέφι στο γυαλί να ευχηθούμε και από την πλευρά μας στον Φώτη Σεργουλόπουλο που έχει αποδείξει με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια πόσο συμπαθής είναι στον χώρο της showbiz.