Η Scarlett Johansson συνεργάζεται για πρώτη φορά με το άτομο που δε θα περιμέναμε ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Scarlett Johansson συνεργάζεται για πρώτη φορά με το άτομο που δε θα περιμέναμε ποτέ

Τι κοινό έχει η Scarlett Johansson με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων; Μία νέα δουλειά αναμένεται να δούμε από την ταλαντούχα, Scarlett Johansson και την...

Η Scarlett Johansson θα δανείσει τη φωνή της στην Αλίκη από το γνωστό σε όλους μας παραμύθι, «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» που θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου.

Η έκπληξη όμως δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την αδερφή της, Vanessa.

scarlett johansson 91f21

Οι δύο αδερφές δεν είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν ξανά στο παρελθόν, αλλά τώρα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ηχογραφήσουν το βίβλιο. Η Vanessa, η οποία έχει δανείσει τη φωνή της πολλές φορές σε χαρακτήρες, αυτή τη φορά κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

scarlett johansson alice in wonderland 847b6

«Είμαστε πολύ κοντά με την Scarlett και όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχουμε να παίξουμε και να κάνουμε αστείες φωνές από τότε που ήμασταν μικρές, οπότε ήταν ένα υπέροχο πρότζεκτ και για τις δυο μας γιατί συνηθίζαμε να κάνουμε πράγματα παρέα», ανέφερε η 36χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είχε πολύ γέλιο με τις βλακείες που κάναμε».

Για τη Scarlett ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να δανείσει τη φωνή της σε ένα παιδικό παραμύθι μιας και πλέον είναι μανούλα (γέννησε την κόρη της Rose τον Σεπτέμβριο του 2014).

Η 31χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός τώρα μένει στο Παρίσι με τον σύζυγό της Romain Dauriac, ενώ θα την απολαύσουμε και σε άλλα πράγματα μέσα στο 2016, όπως στο Captain America: Civil War, όπου υποδύεται την Natasha Romanoff, δανείζει την φωνή της στο φίδι Kaa, από το παραμύθι «το Βιβλίο της Ζούγκλας» και εμφανίζεται και στο «Hail Ceasar».

Διαβάστε ακόμα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Catherine Zeta Jones!