Patrick Schwarzenegger: ο γιος του Governator είναι έτοιμος να «κυβερνήσει»

Patrick Schwarzenegger: ο γιος του Governator είναι έτοιμος να «κυβερνήσει»

Με μια σειρά ρούχων εδώ και δύο χρόνια και ένα συμβόλαιο modeling πριν καλά καλά ενηλικιωθεί, η κατάκτηση του κόσμου (της showbiz) μοιάζει παιχνιδάκι.

Ο 17χρονος Patrick ίδρυσε στα 15 του τη σειρά ρούχων Project360 η οποία όχι μόνο είναι κερδοφόρα αλλά του επιτρέπει να προσφέρει και το 10% των κερδών της σε φιλανθρωπίες. Και αυτός δεν είναι ο μόνος δεσμός του νεαρού γόνου Schwarzenegger! Μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία L.A. Models που σχεδιάζει να τον κάνει πρωταγωνιστή στις καμπάνιες του Ralph Lauren και του Armani.

Ο νεαρός Patrick, πάντως, μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό Details -από όπου και η φωτογράφηση- και κυρίως επικεντρώθηκε στα κορίτσια (και στην επιθυμία του να κατακτήσει κάποτε την Miley Cirus), στον στόχο του να μην κάνει το modeling την κύρια ενασχόλησή του και στην άρνησή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Χρόνος υπάρχει. Και για να κατακτήσει τον κόσμο και για να κατακτήσει την Miley και για να αλλάξει γνώμη όσον αφορά στην καριέρα και τους στόχους του όσες φορές χρειαστεί.