Game of Thrones: Η φήμη που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, μόλις επιβεβαιώθηκε

Γωγώ Φούντα
Game of Thrones: Η φήμη που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, μόλις επιβεβαιώθηκε

Ποια θα είναι η μεγάλη αλλαγή της 6ης σεζόν;

Ίσως να μην έχει υπάρξει στα χρονικά μεγαλύτερη αναμονή και προσμονή θα λέγαμε, για τα νέα επεισόδια σειράς, όπως συμβαίνει για την 6η σεζόν του Game Of Thrones. Και όχι άδικα αν μας ρωτάτε, μιας και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, οι ατάκες και οι χαρακτήρες τείνουν να γίνουν κλασικοί, ενώ η φράση «The winter is coming» δεν είχε ποτέ ξανά πιο... απειλητική χροιά-οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης βέβαια αυτή την περίοδο το ζουν στο πετσί τους-.

Και πάνω που είχαμε μία μικρή ελπίδα, έπειτα από όλες αυτές τις φήμες που έχουν κατά καρούς κυκλοφορήσει, έρχεται η... βαριά επιβεβαίωση διά στόματος Kit Harington: «Ο Jon Snow είναι νεκρός! Πέθανε στην τελευταία σκηνή της 5ης σεζόν. Δεν ξέρω καν αν θα επιστρέψει και αν το κάνει, αλλά δεν ξέρω πώς», είπε σκοτώνοντας και τις τελευταίες μας ελπίδες.

309BA2BE00000578 3420304 All me must die Kit Harington confirmed in an interview on Tuesd a 47 1453952402253 2a78d

«Nομίζω ότι απλά θα πρέπει να περιμένετε να δείτε τι θα γίνει», συμπλήρωσε. «Οι εκπλήξεις είναι πολλές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Jon δε ζει πια», ολοκλήρωσε επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τα σχόλια προκειμένου να μην προδώσει τη συνέχεια της σειράς.

Και αφού πια πειστήκαμε, ότι ότι το αγόρι του Βορρά μας «άφησε χρόνους», έχουμε αρχίσει να κάνουμε τα δικά μας σενάρια για την τύχη του-ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για σειρά φαντασίας-. Εσείς τι πιστεύετε;