Η ευχή της Angelina Jolie για τα παιδιά της που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε

Ερμιόνη Σαρρή
Η ευχή της Angelina Jolie για τα παιδιά της που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε

Άλλες στη θέση της ίσως και να μην το έλεγαν ποτέ!

Η Angelina Jolie είναι μία γυναίκα που μέσα από την υποκριτική έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστή και να βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνει συνεχώς τα μηδενικά του. Πώς να το κάνουμε, είναι επιτυχημένη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για εκείνην και μπορεί κάλλιστα να ζήσει μία ζωή βγαλμένη από παραμύθι.

Και βλέποντας τόσο τη δική της ζωή, όσο και του Brad Pitt θα πίστευε κανείς πως θα ευχόταν κάποιο από τα έξι της παιδιά να ακολουθήσει τα χνάρια τους. Εκείνη όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Με αφορμή τη συμμετοχή του στο Kung Fu Panda 3, μίλησε στην εκπομπή «Today show» και ανέτρεψε όλα όσα σκεφτόμασταν. Δεν είναι εντελώς αρνητική στο να γίνουν τα παιδιά της ηθοποιοί, αλλά δε θέλει να γίνουν ΜΟΝΟ ηθοποιοί.

Δικό της όνειρο θα ήταν να ασχοληθούν με κάποιο άλλο επάγγελμα και η υποκριτική να είναι μία δεύτερη ασχολία για αυτά. Κάτι σα χόμπι δηλαδή- τουλάχιστον έτσι το καταλάβαμε εμείς-. Κάποιοι άλλοι βέβαια στη θέση της θα ήθελαν πώς και πώς να τα εντάξουν μέσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

30A33DA900000578 0 the star is seen here with her children L R Shiloh nine twins V m 116 1453961130899 2bfaa

Αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ο χωρισμός των Bradgelina είναι γεγονός

Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται «Χρόνια Πολλά» στη μικρή Βαλέρια με μία πολύ τρυφερή φωτό