Στα παρασκήνια του Greek Idol. Ο σκληρός ρόλος της κριτικής επιτροπής και οι δηλώσεις που προκάλεσαν

Στα παρασκήνια του Greek Idol. Ο σκληρός ρόλος της  κριτικής επιτροπής και οι δηλώσεις που προκάλεσαν

Μια αποχώρηση φυσιολογική όπως εξελίχθηκε το χθεσινό live του  Greek Idol είχαμε λίγο μετά τις 00.00 το βράδυ. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια  του talent show και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. καταγράψαμε αντιδράσεις οι οποίες ήταν πολλές και έχουμε ρεπορτάζ πίσω από τις κάμερες.

Ο όμορφος της παρέας Κωνσταντίνος Φραντζής αποχώρησε μιας και η εμφάνισή του ήταν μέτριο. «Δικαιολογημένα αποχώρησα. Μάλλον η ειλικρίνεια μου ότι έχασα το πλοίο από Πάρο και σημαντικό χρόνο από τις πρόβες μου, επηρέασε το κοινό. Έζησαν μια όμορφη εμπειρία και αυτό κρατάω». Δηλώσεις λίγο μετά τις 01.00 αποκλειστικά. Η Ρούλα Κορομηλά απλά ήταν εντυπωσιακή. Η εμφάνιση της απλά αυτό που έπρεπε. Ήρεμη και όσο μπορούσε υπερασπιστική στα σχόλια της επιτροπής που μερικές φορές έφυγε από τα πλαίσια τα φυσιολογικά. Οι κομμώσεις και πάλι δια χειρός Κωνσταντίνου Δόσση από τον Nicolas!

Η κριτική επιτροπή ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις στις ομολογουμένως χαλαρές εμφανίσεις των διαγωνιζομένων. Ο Δημήτρης Τικτόπουλος και η Μαλού κέρδισαν εντυπώσεις και ο Τσακαλάκος απλά έδειξε ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό παρά του ότι τραγούδησε Ρέμο σε τζαζ μορφή. Η Κέρεν σώθηκε μέσα στην άτυχη επιλογή ενός ροκ κομματιού και η κρητικιά Κατερίνα Κουκουράκη τα άκουσε για τον ντύσιμό της και δέχτηκε ακόμη και χαρακτηρισμό του στυλ είσαι σαν κότα. Και από ποιον νομίζεται το άκουσε αυτό; Από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Που ποτέ δεν μασάει τα λόγια του για να λέμε και αλήθειες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν δίστασε να τα βάλει με την Κύπρια Μαρία Θεοδώτου που δήλωσε σε ένα από τα βίντεο ότι η Κύπρος θα της δώσει το εισιτήριο του τελικού και δεν έχει να φοβάται κάτι. Αυτή η αντιπαράθεση που είχε ξάφνιασε όλο το πλατό. Η Έλλη Κοκκίνου μετά το τέλος της βραδιάς μας είπε. « Περάσαμε όμορφα αλλά πρέπει πλέον να είμαστε πιο απαιτητικοί μιας και υπάρχει περιεχόμενο και καλό υλικό». Από την άλλη ο Κώστας Καπετανίδης δήλωσε. « Απαιτούμε και εγώ προσωπικά δε θα κάνω πισωγύρισμα στην κριτική μου. Άσκησα κριτική και στην Κατερίνα και στην Ερωφίλη γιατί πολύ απλά δε μου άρεσαν». Αν και υπήρχαν πολλές αντίθετες απόψεις από την επιτροπή συμφώνησαν στο τέλος ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Η τηλεθέαση παρά τον ανταγωνισμό απέναντι με Ράδιο Αρβύλα και « Ζωή της Άλλης» στάθηκε σε αξιοπρεπή νούμερα και άγγιξε και τι 25% σε τέταρτα. Ο Δήμος Αναστασιάδης, η Σάγια και οι Profesional sinner ξεσήκωσαν το κοινό λίγο μετά τις 23.00 και ήταν μια από τις ωραίες στιγμές του παιχνιδιού. Ένταση, ανταγωνισμός, πάθος και μια ακόμη αποχώρηση στο δεύτερο live που επανέρχεται το Σάββατο στις 21.00 το βράδυ και με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο.