Η τραγική εμφάνιση της Susan Sarandon στα SAG Awards & τα αυστηρά σχόλια

Γωγώ Φούντα
Η τραγική εμφάνιση της Susan Sarandon στα SAG Awards & τα αυστηρά σχόλια

Οι χρήστες των social media ήταν... αδυσώπητοι!

Είναι μερικές φορές που για να πιστέψεις κάτι πρέπει να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Βέβαια και με τα μάτια σου να το δεις, το θέαμα ίσως να ξεπερνάει τόσο πολύ τη φαντασία σου, που τσιμπιέσαι για να δεις αν είσαι ξύπνιος ή κοιμάσαι του καλού καιρού! Βλέποντας τη Susan Sarandon στα SAG Awards, πάθαμε ακριβώς αυτό.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι τη Susan την αγαπάμε και τη θαυμάζουμε, όχι μόνο σαν ηθοποιό, αλλά και σαν προσωπικότητα γενικότερα. Παρόλα αυτά, η εμφάνισή της, όταν μάλιστα είναι προγραμματισμένο να τιμήσεις έναν καλλιτέχνη που δεν είναι πια στη ζωή, ήταν το λιγότερο... απρεπής!

30BE77D500000578 0 image m 365 1454215754381 af694

Η 69χρονη star λοιπόν, φορώντας ένα λευκό κοστούμι και από μέσα ένα... μαύρο σουτιέν, ανέβηκε στη σκηνή βγάζοντας έναν άκρως συγκινητικό λόγο για το φίλο της David Bowie ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ήταν το μαύρο εσώρουχο; Ήταν ότι είδαμε πολλή περισσότερη σάρκα απ' όση θα θέλαμε; Ήταν κάτι άλλο πιο... σκοτεινό; Το Twitter πήρε φωτιά και όχι άδικα μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών χλεύασε, για να μην πούμε κάτι άλλο, την ηθοποιό, για την ολίγον... αψυχολόγητη εμφάνισή της.

Susan μου, σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε, αλλά το σωστό να λέγεται: Το outfit ήταν τραγωδία!