Λέτε αυτή τη φορά να είναι αλήθεια; Η star περιμένει το πρώτο της παιδί

Γωγώ Φούντα
Λέτε αυτή τη φορά να είναι αλήθεια; Η star περιμένει το πρώτο της παιδί

Οι φήμες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Παντρεύτηκαν αρκετά βιαστικά πριν ένα χρόνο, ξαφνιάζοντας όχι μόνο εμάς αλλά και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν, ότι η τόση βιασύνη οφείλεται λογικά σε μία πιθανή εγκυμοσύνη. Κάτι που βέβαια με το πέρασμα των μηνών διαψεύστηκε παρά το γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός έχει εκφράσει αμέτρητες φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Και να που έναν περίπου χρόνο μετά, φαίνεται ότι η Cameron Diaz είναι ίσως πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στο να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερή της επιθυμία. Και μπορεί για την ώρα να μην έχει κάνει κάποια δήλωση, όπως ούτε και ο σύζυγός της Benji Madden, αλλά άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η σέξι star νιώθει πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά για να φέρει ένα παιδί στον κόσμο.

30CB4BD300000578 3427502 image a 6 1454377311087 2e57e

«Έχει βάλει όλα τα άλλα πράγματα σε δεύτερη μοίρα και το μόνο που επιθυμεί, είναι να ξεκινήσει επιτέλους τη δική της οικογένεια», δηλώνουν φίλοι της. «Εξάλλου δεν έχει κρύψει ότι από τη στιγμή που παντρεύτηκε αυτός είναι ο διακαής της πόθος».

Ελένη Φουρέιρα- Άννα Βίσση: Πού συναντήθηκαν οι δύο τραγουδίστριες;

Λέτε τελικά να είναι έγκυος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό δεν μπορεί παρά να το διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια.

O George Clooney προσέβαλε την Amal Alamuddin με τον χειρότερο τρόπο